äidin suosikit | äitiys | lastenkirjat | lastentarvikkeet | lelut | tytön suosikit

Äidiltä tyttärelle

elokuu 13, 2017

On ihanaa seurata pienen tyttäremme leikkejä – en kestä kuinka herttaisia leikkejä hänellä onkaan ❤️. Neiti tuntuu keksivän hyvin itselleen leikkejä ja onkin siis melkoisen oma-aloitteinen leikkiensä suhteen. Usein hän viihtyy pitkiäkin aikoja uppoutuneena omiin leikkeihinsä, ja jos yrittää itse ujuttautua mukaan leikkiin neiti saattaa käyttää kyynärpäätään työntääkseen tunkeutujan pois sotkemasta 😀.

Olen jo tässä vaiheessa huomannut kuinka ihanaa on kun lapsen leikkien kautta saa ikään kuin uudestaan elää omaa lapsuuttaan. Onpa jopa muutama sama lelukin säilynyt omasta lapsuudesta tyttärelleni 😊:

lelut1

Näillä on minun ja tyttäreni välillä ollut muitakin leikkijöitä, mutta siitä huolimatta ne ovat säilyneet oikein käyttökelpoisessa kunnossa.

Olin aina luullut tuota punaista soittolelua omenaksi, kunnes vasta tyttäreni sillä leikkiessä huomasin sen olevankin tomaatti 😀. Kyseessä on Sankyo soittorasia. Lelu on valmistettu jo yli 10 vuotta ennen syntymääni, mutta ilmeisesti ollut vielä myynnissä minunkin aikanani kun se kuulemma minulle on ostettu.

lelut2
lelut3

Tämä on Tupperware Tuppertoys koulubussi – uskomattoman kestävä Tupperin klassikkolelu! Ainoastaan tarraosat ovat hieman kärsineet pesussa, mutta muuten lelu on miltei uudenveroinen vaikkakin ollut itseni jälkeen niin veljeni kuin sisareni lasten leikeissä mukana.

kirja

Tätä Nalle-kirjaa en ole nähnyt omien taaperoaikojeni jälkeen kunnes nyt tänä kesänä. Heti tuli todella voimakas tuttuuden tunne, ja sainkin kuulla kirjan olleen suuri suosikkini. Aivan erityisesti tuo ylimmässä kuvassa näkyvä aukeama tuntuu tosi tutulta 😊. Tyttärenikin pitää kirjasta kovasti ja on lukenut sitä ahkerasti – nallen hattu tuntuu kiehtovan häntä kovasti 😊.

Tällaisia retrojuttuja löytyy siis meiltä 😊! Harmittaa hieman kun olen myynyt kirpputorilla muun muassa omat Barbie-nukkeni joilla tykkäsin leikkiä tosi paljon – oi voi niitä legendaarisia leikkejä, niihin liittyy unohtumattomia lapsuusmuistoja! Nyt on ihanaa seurata oman lapsen mielikuvituksen kehitystä ja sitä millaisiin leikkeihin se vielä johtaakaan ❤️.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *