Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | kosmetiikka | meikit

Huulipunasuosikkeja syksyyn

syyskuu 26, 2017
Dior ja Guerlain huulipunat

Nyt syksyn tullen olen innostunut käyttämään myös hieman tummempia huulipunasävyjä kuin mihin olen tottunut. Omat suosikkini tällä hetkellä näyttävätkin tältä!

huulipunat

Mielestäni niin kauniisti syksyyn sopivia sävyjä Diorilta ja Guerlainilta!

dior_addict_lipglow_berry

Ensimmäisenä Dior Addict Lip Glow sävyssä Berry. Tämähän ei varsinaisesti ole huulipuna vaan huulten omaa pohjasävyä korostava huulivoide. Sävy antaa luonnollisen marjaisan sävyn omille huulilleni vaikka puikossa näyttääkin varsin voimakkaan väriseltä. Tämä puna raikastaa kasvoja, ja itse tykkään yhdistää tämän erityisesti viileäsävyisen silmämeikin pariksi. Aamulla uneliaana tätä punaa levitettyään peilistä katsoo heti vähän pirteämmän näköinen otus takaisin 😊. Sanoisin että sävy toimii loistavasti etenkin kylmän vaalean ihonsävyn kanssa. Pidän sävyn helppokäyttöisyydestä ja kosteuttavasta tunnusta.

rouge_dior_paris

Seuraavana kaunis Rouge Dior sävyssä Paris (458). Tämän sävyisiä huulipunia en ole jotenkin aiemmin tullut kokeilleeksikaan kuvitellessani etteivät sopisi itselleni, mutta yllätyin positiivisesti kun myyjä kerran tätä minulle suositteli. Ihana syksyyn täydellisesti sopiva lämmin sävy mielestäni! Todella monikäyttöinen puna tämäkin, sellainen hieman tummempi nudepuna jota on helppo käyttää etenkin jos huulten oma sävy on luonnostaan tummahko. Tämä puna muuten näkyy käytössäkin tämän postauksen kuvassa.

guerlain_kisskiss_369

Kolmantena puolestaan Guerlain KissKiss sävyssä Rosy Boop (369). Tämä taitaa päästä kaikkien aikojen suosikkeihini nudepunien osalta! Niin kaunis pinkkiin taittava nudepuna – ei liian vaalea eikä toisaalta ruskeaan taittava vaan juuri sopivan luonnollinen. Jos on siis tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva hieman tummempi nudepuna hakusessa niin suosittelen testaamaan tätä!

guerlain_toddler

Tähän loppuun vielä totuus kuvailusessiosta: kuten yllä näkyy, pieni taapero oli kovin kiinnostunut pöydälle asettelemistani pihlajanmarjoista ja sainkin olla tosi nopea kuvauksen kanssa sillä pian marjat katosivat, ei sentään parempiin suihin vaan leikkeihin 😊. Muutama muu huulimeikkisuosikki jäikin vielä tällä kertaa kuvaamatta – niistä tulossa sitten oma postauksensa 😊!

pihlajanmarjat

    1. Itse oon ollut vähän arka käyttämään tummempia sävyjä, mutta toisaalta taas ihan vaaleatkaan eivät sovi kun itselläni oma huulten väri on sen verran tumma – nää on just sopivia 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *