Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | lastenvaatteet | muumit | tytön suosikit

Ihanaisia Muumeja (+ ARVONTA!)

lokakuu 6, 2017

Blogini lukijat varmasti jo tietävätkin että pidämme kovasti Muumeista 😊. Arvata siis saattaa että olin mielissäni kun sain mahdollisuuden muumiaiheiseen yhteistyöhön Ihanaiset -verkkokaupan kanssa! Päätimme myös järjestää pienen arvonnan teille lukijoille – ohjeet arvontaan osallistumiseksi löytyvät postauksen lopusta!

Sain valita verkkokaupasta jotain pientä muumiaiheista meille, ja valinnanvaikeushan siinä iski: sen verran paljon ihania muumijuttuja valikoimassa nimittäin on. Päädyin lopulta tilaamaan ensinnäkin tämän herttaisen Arabian tämän syksyn uutuusmuumimukin; Alkuperää kunnioittaen.

muumimuki_alkuperää_kunnioittaen

Mukin lisäksi ihastuttavaan Alkuperää kunnioittaen -sarjaan kuuluu myös kulho, lautanen, purkki ja teekannu. Teema perustuu Tove Janssonin muumiromaaneihin Muumipappa ja meri sekä Muumilaakson marraskuu. Niin tunnelmallinen kuvitus, joka sopii mitä parhaiten pimeneviin syysiltoihin kera kynttilänvalon ja lämpöisen teen ❤️.

Mukin lisäksi valitsin tytölle hauskan Vilijonkka -tunikan 😊. Meiltä löytyykin tämä jo pinkkinä entuudestaan (päällä tytöllä tässä postauksessa), ja tykkään siitä niin että halusin tytölle vielä vastaavan sinisenä. Otin kuitenkin reilumman koon sillä pinkki menee vielä jonkin aikaa.

vilijonkka

vilijonkka_tunika

Tällaisia Muumi-ihanuuksia siis tällä kertaa 😊! Ihanaiset halusi tarjota myös lukijoilleni ensinnäkin ilmaisen toimituksen koodilla MARIALLA-LUKIJAT yli 20 euron tilauksiin. Koodi on voimassa 31.10.2017 asti. Muumituotteiden lisäksi valikoimasta löytyy kaikkea muutakin mukavaa niin lapsille kuin aikuisille!

Sitten alekoodin lisäksi arvonta! Arvottavana on alla olevan kuvan mukaiset pirtsakat Pikku Myy -sukat naisille. Kokovaihtoehtoja on kaksi: 36-38 tai 39-41, ja materiaali on 80 % puuvillaa, 18 % polyamidia ja 2 % elastaania. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen viimeistään sunnuntaina 15.10.2017. Seuraamalla minua Instagramissa tai Facebookissa (eli täällä tai täällä) saat mukaan lisäarvan, eli maksimi on siis 2 arpaa per osallistuja. Ilmoita kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse arvonnan päätyttyä viikolla 42 😊!

pikku myy sukat

  1. Tuo kauppa näyttää olevan varsinainen aarre-aitta. Sukka-arvontaan mukaan kahdella arvalla (insta). Niillä ilahduttaisin tytärtä, joka lukeutuu myös Pikku Myy-faneihin.

  2. Yhdellä mukana ja jään tutkailemaan blogiasi taustalle. 🙂 36-38 sukat olis passelit 🙂 Muumifani minäkin! 😉

  3. Muumit on ihania. Muumiastioita ja purkkeja on kertynyt jo aika paljon meillekin 😊 Muumileksipurkki on aina ostettava, kun uusi ilmestyy 😊 Seuraan fb:ssä. Yhdellä arvalla mukana. Koko 39-41.

  4. Muumit ovat sydämessäni😊 aivan ihania ovat kaikki muumi jutut❤️ Meillä on kanssa jo aika paljon muumi astioita ,mutta himoitsen aina kun uusia tulee kauppaan!💜 seuraan instagramissa. Yhdellä arvalla mukana. Koko 39-41.

  5. Ihanat, olen itsekin pieni pikkumyy 😀 Pienempi koko, mukana yhdellä arvalla.
    Tunnelmallista syksyä toivoo toinen muumifani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *