Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | äitiys | elämä | kuulumiset

Ilahduttavaa juuri nyt

syyskuu 24, 2017

Näin sunnuntain kunniaksi ajattelin listata muutaman jutun jotka ilahduttavat ihan erityisesti tällä hetkellä 😊. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta tässä nyt muutamia kivoja asioita.

metsässä6

♥︎ Vähitellen lisääntyvä ruska ja raikas syyssää. Muistan kuinka pian kaksi vuotta sitten ollessamme synnytyssairaalassa olivat puut sen muutaman päivän aikana saaneet aivan upean väriloiston ylleen jota sitten ihailimme taksin ikkunasta kotiin kolmihenkisenä perheenä tullessamme ❤️. Tai siis kolmas nukkui koko matkan, eikä muutenkaan vielä tämän maailman menosta kauheasti ymmärtänyt 😊. Saa nähdä tuleeko tänäkin vuonna yhtä voimakasta muutosta puiden värityksessä niin lyhyessä ajassa.

metsässä1

♥︎ Ulkoilu hyvistä syyssäistä nauttien. Postauksen kuvat ovat kävelylenkiltä kun poikkesimme samalla metsään ihemettelemään. Tulen niin iloiseksi tytön ilosta – metsässä tyttö ilahtui erityisesti kivestä jonka päällä yritti kiipeillä ja temppuilla 😊.

metsässä4

♥︎ Tyttö. Rakas pienokainen ilahduttaa touhotuksellaan sanoin kuvaamattoman paljon ❤️. Kuluneella viikolla hän alkoi laulamaan kuiki kuiki tähtöne – niin mahdottoman herttaista kun pieni leikkii leikkejään ja samalla kuuluu kuiki kuiki tähtöne ❤️. Tytön puheen lisääntymisen myötä on niin hauskaa ja jännää kun tytön kanssa pystyy kommunikoimaan koko ajan enemmän ja enemmän. Päivistä ei puutu hauskuutta ja suloisuutta touhukkaan – ja nyt myös puheliaan – taaperon myötä ❤️.

metsässä2

♥︎ Mielekäs tekeminen. Tällä hetkellä tuntuu että elämässä on monenlaista erityisen mielekästä tekemistä. Tärkeimpänä äitinä oleminen, josta olen valtavan kiitollinen ❤️. Äitiyden lisäksi pidän uudesta työstäni, joka on kuitenkin aika erilaista siihen verrattuna mihin olen tottunut. Koen että juurikin kyseinen työ niin määrällisesti kuin muutenkin on sopinut oikein hyvin siihen yhdistelmään että tyttö ei ole hoidossa. Lisäksi työ on omalla tavallaan varsin kehittävää ja mielenkiintoista. Liikunta tuo myös paljon iloa, ja pyrinkin pitämään kiinni siitä että viikkoon mahtuisi ainakin 1-2 kunnon treeniä kevyemmän hyötyliikunnan lisäksi. Ja sitten on vielä tämä blogi josta olen valtavan innoissani! Blogiin liittyen onkin muuten tulossa paljon kivoja juttuja syksyn mittaan, muun muassa muutama pieni kiva arvonta teille lukijoille! Näistä kuitenkin lisää myöhemmin – pysykäähän kuulolla 😊.

metsässä3

♥︎ Pienet yhteiset hetket iltaisin (tai pikemminkin öisin…) rakkaan mieheni kanssa. Arki on välillä kiireistä ja stressaavaakin, mutta onneksi kaikki (ainakin melkein) tekeminen on mielekästä. Kun viimein saamme tytön yöunille päivän päätteeksi (ei ole muuten mikään maailman yksinkertaisin juttu) tykkäämme viettää edes hieman aikaa kahdestaan miehen kanssa ennen kuin itse menemme nukkumaan, vaikka yöunen määrän kannalta olisikin ehkä viisasta kömpiä itsekin nukkumaan saman tien. Nämä hetket ovat kuitenkin tärkeitä molemmille. Katsotaan yhdessä suosikkiohjelmaa ja hierotaan/rapsutellaan vuoropäivin toisen jalkoja 😊.

metsässä5

♥︎ Olen kiitollinen siitä terveydestä mikä on. Sainkin tästä mielestäni hauskan muistutuksen omalla kohdallani kun yhtenä päivänä tytön kanssa ulos lähtiessäni puin päähäni juuri pesussa olleen lippiksen. Mietin siinä lähtiessäni että onpas vähän kutistunut pesussa, mutta unohdin asian saman tien enkä kiireessäni löysännyt lippistä. Siinä ulkoillessa sain sitten todella kovan korvasäryn ja ihmettelin vain että onpa erikoista, eihän minulla ole korvatulehdusta ollut kuin joskus pienenä lapsena. Ehdin jo miettiä suojauskeinoja tytärtä varten ettei vaan tarttuisi kun tyttö nukkuu usein öisin vieressäni ja varastaa tyynyni itselleen. Tyttö ei ole vielä korvatulehdusta aiemmin sairastanutkaan. Siinä sitten kärvistelin kivuissani leikkipuistossa kunnes oli vaan pakko lähteä kotiin kun särky yltyi niin pahaksi. Mutta kappas vaan särky lakkasikin saman tien kun otin lippiksen pois päästäni kotona 😀. Ilmeisestikin lippis siis puristi jotain hermoa aiheuttaen säryn toiseen korvaan. Siinä vaiheessa hieman nauratti ja oli aika hölmö olo 😀. Ja samalla osasin arvostaa aivan erityisesti sitä kun ei särje mihinkään – kova kipu nimittäin hävisi niin nopeasti että ero kivun ja kivuttomuuden välillä oli valtaisa.

♥︎ Juuri tänään ilahduttaa se kun näemme pitkästä pitkästä aikaa hyvää ystävääni ja tytön kummia ulkoilun merkeissä ❤️.

Mukavaa sunnuntaita kaikille 😊!

    1. Kiitos, tosi kiva kuulla ❤️! Itsekin tykkään erityisesti tuosta haalarista, joskin vähän turhan suuri se on pienelle vielä.

  1. Todella ihastuttavia syksyisiä kuvia ja tulee hyvälle mielelle kun lukee näitä postauksiasi!😍😊🌳🍁🍂❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *