Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | kosmetiikka | meikit

Kasvomeikki

syyskuu 5, 2017

Lapsen saannin jälkeen meikkailu on päässyt harventumaan melkoisesti. Pelkästään kotona ollessa ei enää juurikaan tule meikkailtua (jos aikaa olisi niin mikä ettei, kyllä se meikki vaan jotenkin kohentaa olotilaa), mutta nyt töiden aloituksen myötä laittautuminenkin on tullut taas enemmän ajankohtaiseksi. Ehkäpä tänne blogiinkin on taas luvassa hieman enemmän myös kosmetiikkajuttuja tämän myötä!

kasvomeikit

Innolla olenkin kaivellut laatikosta suosikkituotteitani takaisin käyttöön, ja ajattelin nyt esitellä omat pitkäaikaiset kasvomeikkisuosikkini. Niin piristävää pistää hieman meikkiä naamaan 😊!

Itse tykkään tosi kevyestä ja luonnollisesta meikkipohjasta, ja jo usean vuoden ajan olen käyttänyt meikkivoiteena Diorin Diorskin Nude BB -voidetta. Pidän tästä tuotteesta tosi paljon, sillä se jättää kevyen, kuulaan luonnollisen lopputuloksen häivyttäen juuri sopivasti pieniä ihonsävyn epätasaisuuksia. Ja sopii myös vaalealle iholle hyvin kuten itselläni on. Tämä puteli tosin vetelee juuri nyt viimeisiään, ja tätä kirjoittaessani huomasinkin nyt ettei kyseistä tuotetta enää taida olla saatavilla. Harmin paikka! Nyt täytyisikin siis löytää jokin vastaavanlainen korvaava tuote pikimmiten. Otankin mieluusti vastaan suosituksia kommenttien puolella 😊!

Heleyttäviä tuotteita tykkään käyttää myös, ja ehdottomiin suosikkeihini kuuluu YSL:n klassikko Touche Eclat -valokynä. Tämän lisäksi Lumene Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn on ollut loistava tuote erityisesti poskipäille: ei liian hohtava vaan juuri sopivan heleyttävä.

poskipunasuosikit

Sitten vielä poskipunat. Kaksi suosikkituotettani ovat Zuii Organic -merkin poskipuna sävyssä Mango ja Lumenen poskipuna sävyssä Onnellisuus (nro 20). Ensimmäinen on persikkaisempi joten sopii erityisesti lämpimiin meikkeihin. Jälkimmäinen on taas pinkimpi täydellisen sävyinen peruspuna joka mielestäni toimii hyvin niin lämpimässä kuin kylmässä meikissä. Viimeisenä vielä sivellinsuosikki: Diorin ihanan pehmeä poskipunasivellin 😊.

Tällainen on siis oma kasvomeikkini. Pohjustusta en tunne kaipaavani, joten hyvin yksinkertaisella linjalla mennään. Mutta tosiaan nyt uusi meikkivoide (tai tuo vanhahan ei edes meikkivoide virallisesti ole) olisi hakusessa – kevyt kuivalle iholle soveltuva. Eli kertokaahan suosituksia meikkivoiteen osalta jos löytyy 😊!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *