Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | äitiys | elämä | kuulumiset

Kivoja juttuja juuri nyt

huhtikuu 25, 2018
herkkuhetki

Tänään ajattelin listailla muutamia juttuja jotka innostavat ihan erityisesti juuri tällä hetkellä! Kuvituksena muutamia otoksia viime ajoilta – sellaisia joista tulee hyvä mieli!

herkkuhetki

– Viime viikonlopun Lapsimessut. Niistä kirjoittelinkin jo tässä postauksessa, mutta edelleenkin muistelen messuviikonloppua innolla – niin siellä tehtyjä löytöjä kuin uusia kontaktejakin sekä tytön touhuja messuillessamme sunnuntaina yhdessä.

Sylvanian leikit 3

Sylvanian leikit 2

Sylvanian leikit

– Blogijutut. Blogiin liittyen on tulossa tässä kevään aikana ihan superkivoja yhteistyöjuttuja ja muutama upea arvonta. Kannattaa siis pysyä kuulolla 😊! Luvassa on muun muassa vähän Muumeja, kosmetiikkaa, lastenvaatteita ja lastenkirjoja!

– Ensi viikonloppu. Viikonloppuna on tarkoitus suunnata uimaan – juttu josta tyttö on puhunut yhtään liioittelematta päivittäin helmikuiselta Lanzaroten lomalta paluumme jälkeen… Nyt viimein pienen rakkaan haave käy toteen, ja saamme seuraksemme myös tytön mummin, kummitädin ja serkun ❤️! Mihinkään lomamatkalle emme tosin ole lähdössä, mutta uimaan kuitenkin.

hiirimekko 1

hiirimekko 2

hiirimekko 3

hiirimekko 4

– Viime aikoina tekemäni ensimmäiset hankinnat elokuussa syntyvälle pienokaisellemme. Olen samalla löytänyt uusia ihastuttavia lastenvaatemerkkejä. Vauvahankinnoista teen varmastikin omaa postaustansa jossain vaiheessa, tai sitten esittelen niitä aina silloin tällöin hankintojen myötä – täytyy miettiä. Ihan ensin luvassa on kuitenkin Lapsimessuilta tekemäni löydöt, jossa mukana juttuja niin tytölle kuin vauvallekin!

– Kevät ja lähestyvä kesä. Tuntuu että tämä valo ja aurinko yleisesti ottaen saa inspiroitumaan ja innostumaan miltei kaikesta, heh! Yleensä suurimman osan päivästä olenkin innoissani jostakin, milloin mistäkin 😀. Vai onkohan se tämä raskaus hormoneineen joka tämän lähes jatkuvan innostustilan saa aikaan ❤️. Tässä postauksessa siis tosiaan nyt ihan vaan muutama mieleen tullut innostava juttu – en nimittäin edes muista kaikkea mistä milloinkin viime aikoina olen ollut innoissani. Instagram Storiesiin tulee päiviteltyä näitä päivittäisiä ilon- ja inspiraationaiheita säännöllisemmin 😊!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *