Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | ihonhoito | kosmetiikka | meikit

Lokakuun Bette Boxin suosikit

lokakuu 27, 2017

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lokakuun Bette Boxista* löytyi pari ihanaa tuotetta joista halusin vinkata myös täällä blogin puolella! Ja jos joku ei vielä tiedä, niin Bette Box on kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaa sisältävä yllätysboxi jonka voi tilata Bette Boxin sivuilta täältä*. Boxi sisältää niin täysikokoisia kuin matkakokoisiakin tuotteita eri kosmetiikkamerkeiltä.

Bette Box lähetti minulle lokakuun boxin kokeiluun, mistä ilahduin paljon ja vielä enemmän kun kuulin että lokakuun boxissa on kauneusbloggaajien valitsemia suosikkituotteita. Boxista löytyi Curaproxin valkaisevaa hammastahnaa, Ziaja kasvovoidetta, L’Occitanen vartalovoidetta ja sitten nämä kaksi tuotetta jotka olivat omia suosikkejani:

bettebox

Ensinnäkin Treaclemoon One Ginger Morning -suihkugeeli. Todella pirteän raikas tuoksu ja miellyttävän pehmeä vaahto, tykkään 😊!

Toisena suosikkina Lumene Invisible Illumination Instant Glow -sävyseerumi, joka oli lokakuun boxin ainoa täysikokoinen tuote. Tämä on itselleni loistava tuote sillä ensinnäkin pidän hyvin kevyestä ja luonnollisesta meikkipohjasta ja toiseksi tämä soveltuu kuivaihoiselle hyvin kosteuttavuutensa ansiosta. Vaikkei tämä siis meikkivoide olekaan vaan ihon sävyä tasoittava ja kirkastava hoitotuote, niin itse en juurikaan kaipaa tämän peittävämpää meikkipohjaa. Boxissa tullut sävy Universal Medium on kuitenkin kaltaiselleni kalkkilaivan kapteenille harmikseni aavistuksen liian tumma, mutta tästä on onneksi saatavilla myös hieman vaaleampi Universal Light -sävy.

Tavallisen kuukausittaisen Bette Boxin lisäksi välillä ilmestyy myös erikoisboxeja – nyt juuri esimerkiksi on mahdollista tilata marraskuussa ilmestyvä Limited Edition Sensai Box hintaan 39,90 euroa* (kokonaisarvo noin 105 euroa). Boxista löytyy siis pelkästään ihastuttavan Sensai -merkin kokeilukokoisia tuotteita! Erikoisboxien sisältämät tuotteet on kerrottu tilaussivulla toisin kuin tavallisen yllätysboxin tapauksessa.

Bette Boxilla on myös Miesten Box*, joka muuten on kiva lahjaidea vaikkapa isänpäiväksi!

Tällainen pikainen kiva kosmetiikkavinkki itselle tai lahjaksi nyt tähän väliin 😊! Nyt toivottelen kaikille mukavaa alkavaa lokakuun viimeistä viikonloppua 😊! Itselläni on tässä aika vauhdikkaita päiviä tiedossa, ja niihin mahtuu kivoja juttuja blogiinkin liittyen! Saapi nähdä milloin ehdin istahtamaan ja kirjoittelemaan niistäkin enemmän 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *