Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | ihonhoito | kosmetiikka

Löwengrip Care & Color – suosikkideodorantti löytyi!

maaliskuu 19, 2018
Löwengrip Care & Color tuotteet testissä

Minulta kysyttiin jonkin aikaa sitten josko olisin kiinnostunut testaamaan ruotsalaisen suosikkibloggaaja Isabella Löwengripin lanseeraaman Löwengrip Care & Color (LCC) -kosmetiikkasarjan tuotteita. En ollut aiemmin kuullut merkistä, mutta tutustuttuani tuote-esitteeseen kiinnostukseni heräsi ja halusin päästä testailemaan lupaavilta vaikuttavia tuotteita.

Löwengrip

Löwengrip-tuotteita on myynnissä Suomessa apteekeissa ja kosmetiikkaliikkeissä. Kaikki sarjan tuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Tuotteiden luvataan olevan hellävaraisia mutta samalla tehokkaita, sekä mukautuvan pohjoisiin vaihteleviin sääolosuhteisiin. Kehitystyössä on huomioitu asiakkaiden mielipide – asiakkaat pääsevät antamaan palautetta niin tuotteiden ominaisuuksiin kuin pakkausten ulkonäköönkin liittyen sillä LCC kommunikoi asiakkaiden kanssa sosiaalisen median välityksellä koko tuotantoprosessin ajan.

Löwengrip Care & Color -sarjan tuotteisiin kuuluu kasvojen-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteita sekä Home Spa -sarja ylellisiä hemmotteluhetkiä varten. Itse sain testattavaksi muutaman sarjan bestseller-tuotteen.

Löwengrip Count On Me Deodorant

Aloitetaan ensimmäisenä deodorantista. Count On Me Deodorant on kosteuttava karitevoita sisältävä deodorantti joka kuivuu nopeasti ja on pitkäkestoinen. Täytyy heti sanoa että tähän tykästyin tosi paljon 😊! En muista ainakaan pitkään aikaan käyttäneeni mitään toista deodoranttia tai antiperspiranttia joka kuivuisi näin nopeasti. Plussaa myös oikein miellyttävästä miedosta tuoksusta sekä kainaloiden kosteutuksesta! Varsinkin näin talviaikaan kainaloni kuivuvat pahasti mutta tämän deodorantin käytön aloituksen jälkeen kainaloiden iho on ollut selkeästi paremmassa kunnossa.

Löwengrip skincare

Deodorantin lisäksi sarjan bestsellereihin kuuluu myös The Cream Facial Cream -kasvovoide. Kyseessä on kaikille ihotyypeille soveltuva rauhoittava, suojaava ja syväkosteuttava voide päivä- ja yökäyttöön. Yleensä omalle kuivalle iholleni ei sovellu kaikille ihotyypeille tarkoitetut voiteet vaan kasvoni kaipaavat nimenomaan kuivalle iholle suunnattuja täyteläisiä voiteita. Niinpä kokeilin tätä hieman skeptisesti, mutta yllätyksekseni voide soveltuikin varsin hyvin päiväkäyttöön. Yöksi kaipaan kyllä tuhdimpaa voidetta, mutta päiväkäytössä tämä pitää kasvot miellyttävän tuntuisina varsinkin jos alla on myös seerumi. Omalla ihollani tuntuma jää aluksi aavistuksen öljyiseksi mistä pidän erityisesti – sellaiset voiteet jotka imeytyvät hetkessä jättäen ennemmin mattaisen tuntuman ovat nimittäin auttamatta liian kevyitä omalle iholleni.

Sleeping Sensation Hydrating Mask -kasvonaamio on juuri sellainen naamio jollaisista olen jo aiemminkin useamman kerran maininnut pitäväni: voidemainen naamio jonka voi halutessaan jättää myös yön yli vaikuttamaan eli käyttää vähän kuin tehokkaana yövoiteena. Tykkään käyttää tällaista naamiota vähintään parina yönä viikossa ja välillä jos iho tuntuu ihan erityisen kuivalta saatan käyttää useammankin yön peräkkäin. Tämä tuote on tuoksuton joten sopii hyvin kaikille. En osaa sanoa mikä viime aikoina käyttämistäni tämänkaltaisista naamioista olisi juuri se paras – kaikki ovat ajaneet asiansa oikein hyvin.

Löwengrip Rescue Balm

Viimeisenä testiin saamistani tuotteista Sensitive Rescue Balm -tehovoide joka soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Kyseessä on monikäyttöinen erityisen kuiville ja herkille alueille tarkoitettu tuoksuton voide. Tätä voi käyttää muun muassa huulivoiteena tai vaikkapa kuiville kynsinauhoille. Tuote suojaa tuulelta ja pakkaselta, joten toimii myös ulkoiluvoiteena. Koostumus on tosin sen verran paksua että koko kasvoille tätä on aika hankala levittää, mutta itse olen käyttänyt tätä juurikin paikallisesti erityisen kuiviin kohtiin. Itselläni on ollut nyt talven aikana erityisen kuivia kohtia kasvoilla leuassa ja suun ympärillä, ja niihin tämä onkin ollut oiva apu. Myös huulivoiteena olen tykännyt käyttää tätä erityisesti ulos lähtiessä tai yötä vasten tehokosteuttamaan huulia.

Nämä testaamani tuotteet olivat siis oikein mukavia tuttavuuksia kaikki, mutta jos yksi suosikki pitäisi valita niin kyllä kallistuisin tuon Count On Me deodorantin puoleen 😊! Ovatko Löwengrip Care & Color -tuotteet teille entuudestaan tuttuja? Hintatasoltaan tuotteet ovat aikalailla keskihintaisia – esimerkiksi tuon suosikkideodoranttini hinta on hieman reilun kympin luokkaa riippuen ostopaikasta.

   Send article as PDF   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *