Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | kosmetiikka | meikit

Suosikkituotteet silmämeikkiin

heinäkuu 16, 2017

Ajattelin esitellä muutamia silmämeikkituotteita joista on muodostunut omia suosikkejani.

luomivärisuosikit

Yllä olevassa kuvassa on MACin, Diorin ja Laveran luomiväripaletit. Näitä paletteja tulee käytettyä kaikkein eniten – kaikissa mielestäni kauniin neutraalit ja helpot nudesävyt.

MACin ja Diorin luomivärit ovat laadultaan yleisesti ottaen parhaita mitä itse olen käyttänyt: pigmentti ja levittyvyys ovat erinomaisia. Kuvassa olevan MACin paletin sävyt ovat Shroom (vaalea beige), Sumptuous Olive  (khaki) sekä suursuosikkini Satin Taupe (harmaanruskea) ja Shale (harmaan/ruskeanvioletti). Nuo kaksi jälkimmäistä sävyä sopivat vihreille silmille tosi hyvin – kauneimmat sävyt mielestäni!

Diorin 5 Couleurs -paletti on nimeltään jo tuotannosta poistunut Incognito (numero 030). Tässä on loistavat pehmeät sävyt arkikäyttöön – harmi että tämän tuotanto on lopetettu! Minulla on muutama muukin Diorin paletti joista kovasti tykkään mutta tämä pääsi ykkössuosikkina mukaan.

Kolmas kuvassa näkyvä paletti on Lavera Trend Sensitiv Beautiful Mineral Eyeshadow Quattro sävyssä Cappuccino Cream (numero 02). Laatu on pehmeä hyvin levittyvä ja tykkään erityisesti paletin kauniin neutraaleista, ei-punertavista ruskean sävyistä.

Kuvassa on mukana myös Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -luomivärinpohjustaja. Minulla luomivärit pysyvät paikallaan kiitettävästi ilman pohjustajaakin, mutta tämän kanssa värejä saa tehostettua hyvin. Jos luomet ovat herkästi rasvoittuvat niin tämä on ihan loistava klassikkotuote pitämään luomivärit paikallaan!

Mitä siveltimiin tulee suosikkini luomivärien levitykseen on MAC 239 Eye Shader Brush ja häivitykseen puolestaan MAC 217 Blending Brush, joista jälkimmäinen unohtui kuvasta. Näillä luomiväristä saa irti mielestäni parhaimman tuloksen; mikään muu testaamani sivellin ei ole ainakaan toistaiseksi näille klassikkosiveltimille vetänyt vertoja 😊.

mascara

Yllä olevassa kuvassa on puolestaan kaksi ripsivärisuosikkiani: Lancome Hypnose sekä YSL Volume Effet Faux Cils. Molemmat ovat tuuheuttavia mutta jättävät kuitenkin siistin ja erotellun jäljen ilman paakkuja tai varisemista. En ymmärrä miksi edes muunlaisia ripsivärejä valmistetaan 😀. Tuskin kuitenkaan ihmisten ripsilaaduissa on valtavan suuria eroja.  Kolmas ripsivärien suursuosikkini on Maybelline Lash Sensational joka onkin tällä hetkellä loppu itseltäni. Luulen että ostan taas seuraavaksi tuota viimeksi mainittua kunhan nämä loppuvat ihan jo siksikin että se on edullisin näistä ja vähintäänkin yhtä loistava 😊.

Tässä siis omat silmämeikkisuosikkini. Kuten huomata saattaa, luomiväreissä tykkään viileistä sävyistä ja erityisesti harmaanruskealla pohjalla olevat sävyt ovat mieleeni. Löytyykö muilta samoja suosikkeja 😊?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *