Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | ihonhoito | kosmetiikka

Talvi-ihon hemmottelua

joulukuu 18, 2017
Clarins Double Serum arvostelu

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin Clarinsilta saamastani luomiväripaletista johon olen ihastunut ihan täysin. Helpot ja kauniit sävyt jotka sopivat niin arkeen kuin juhlavampaankin meikkiin 😊!

Clarinsilta löytyy myös ihastuttavia ihonhoitotuotteita joista ajattelin seuraavaksi kirjoitella muutaman sanan. Sain joitakin omalle kuivalle ihotyypilleni soveltuvia tuotteita, ja jos luomiväripaletti pääsi ykkössuosikkieni joukkoon niin ihonhoidon osalta löytyi myös huipputuotteita!

Clarins Multi-Active

Ensimmäisenä Clarins Multi-Active -sarjan päivävoide ja yövoide kuivalle iholle. Tuota yövoidetta muistan itse asiassa kokeilleeni pienen näytepakkauksen verran jo vuosia sitten ja ihastuneeni siihen jo silloin, mutta menin tyhmyyksissäni heittämään tyhjän pakkauksen pois enkä enää muistanut jälkikäteen mikä voide olikaan kyseessä kun olisin tarvinnut uutta yövoidetta. Nyt heti tämän avatessani tuttu tuoksu tuli esiin ja muistin heti että tätähän se loistava kokeilemani kuivan ihon voide olikin 😊! Olipa iloinen yllätys kun loistovoide löytyi uudestaan! Voide tuntuu kosteuttavan ihoa tehokkaasti ja on juuri sellainen millaista hyvältä yövoiteelta kaipaan. Lisäksi voide rauhoittaa ihoa jos iho tuntuu syystä tai toisesta jotenkin ärtyneeltä tai punoittavalta. Ihoni ei sinällään ole mitenkään erityisen herkkä, mutta aina silloin tällöin varsinkin talviaikaan kuivuus saa aikaan sen että iho saattaa hieman punoittaa erityisesti iltaisin. Multi-Active -voiteella olen itse saanut nämä pienet ärtyneisyydet katoamaan ja aamulla iho tuntuu erityisen pehmeältä ja kimmoisalta.

Sarjan päivävoide on niin ikään miellyttävä tuttavuus. Itselläni on tästä nimenomaan kuivan ihon versio. Voide antaa hyvän suojan iholle jos oma iho ei kykene pitämään kosteustasapainoa riittävän hyvin yllä. Kuiva iho kun on entistäkin altistuneempi esimerkiksi ilmansaasteiden vaikutuksille ja muille ihon vanhenemista edesauttaville tekijöille.

Clarins Double Serum

Sitten vielä silmänympäryksille oma voiteensa: Clarins Mission Perfection -silmänympärysvoide, joka sisältää suojakertoimen SPF15. Harvemmin silmänympärysvoiteissa näkee aurinkosuojaa, vaikka nimenomaan silmänympärysten herkkä iho kaipaa erityisesti suojaa. Itse erittäin vaaleaihoisena olen todella herkkä auringolle joten tämä tuote kiinnosti kovasti. Tuote sisältää muun muassa valoa heijastavaa pigmenttiä joka häivyttää tummia silmänalusia. Omalla vaalealla ihollani voide näyttäytyi melko oranssina kun sitä ensimmäistä kertaa levitin, ja totesin ettei tämä taida kyllä häivyttyä ihon sävyyni sopivaksi mutta seuraavalla kerralla annostelin voidetta vähemmän ja tulos oli huomattavasti luonnollisempi. Ensimmäisellä kerrallakin meikkivoide tasoitti lopputulosta sopivaksi niin ettei silmänympärykset jääneet sentään oransseiksi, mutta toivoisin silti että tästä olisi saatavilla myös ihan väritön versio. Voisin kuvitella että hieman tummemmalla iholla tätä ongelmaa ei ole, pigmentti on kuitenkin varsin kevyt. Kätevän voiteesta tekee muuten tuubin sivellinpää jolla tuotteen saa levitettyä silmänympäryksille hellästi.

Clarins Double Serum yhdistää nimensä mukaisesti kosteuttavan vesiliukoisen faasin ja kosteuden haihtumista ehkäisevän öljymäisen faasin. Kuivuus on yksi selkeimmistä ihon ikääntymisen merkkejä esiintuovista tekijöistä, ja itselleni kuivaihoisena tällainen seerumi on kyllä juuri sitä mitä ihoni tuntuu kaipaavan! Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta itselläni tämä yhdistettynä noihin Multi-Active -linjan kuivan ihon voiteisiin on kyllä loistava kombo – pitää kuivuuden hyvin loitolla. Tuotteen uudistuneessa versiossa on muuten kätevä säädettävä annostelumekanismi jossa on kaksi vaihtoehtoa riippuen siitä haluaako pienen vai suuremman annoksen kertapumppauksella. Tämä siis pienenä yksityiskohtana helpottamaan tuotteen annostelua riippuen oman ihotyypin tarpeista ja esimerkiksi vuodenajasta. Arvatenkin itse käytän tätä aika reilusti – tykkään nimittäin siitä että iho jää kunnolla kosteutetun tuntuiseksi. Kummasti ihoni ajan mittaan imaisee itseensä kaiken tyytyväisenä vaikka alussa jäisikin hieman öljyinen tuntu – melkoinen juoppo tuo ihoni siis 😊!

Onko teille Clarins -ihonhoitotuotteet tuttuja? Vinkkinä muuten että huomasin Stockmannilla kierrellessäni että Clarinsilta löytyy nyt monia upeita jouluisia lahjapakkauksia joissa ihonhoitotuotteet tulevat edullisemmiksi kuin yksittäin ostettuna 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *