Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | ihonhoito | kosmetiikka

Uusia ihonhoitotuotteita

marraskuu 19, 2017
V 10 Plus ihonhoito

Olen löytänyt muutaman uuden varsin mieluisan tuotteen kuivan ihon hoitoon ja ajattelin vinkata niistä täällä blogissakin. V 10 Plus -merkistä minulla ei entuudestaan ollut kokemusta, mutta olin kuullut muilta positiivisia kokemuksia kyseisistä tuotteista. Mielenkiinnolla lähdinkin siis kokeilemaan muutamaa omalle ihotyypilleni soveltuvaa tuotetta jotka sain blogin kautta testattavaksi.

Kyseessä on japanilainen ihonhoitosarja joka ei sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ja sopii näin ollen herkällekin iholle. Sarjan erikoisuutena on kattava seerumikokoelma: Seerumeita on yhteensä kymmenen erilaista räätälöitynä tyypillisiin erityistarpeisiin ja iho-ongelmiin. Seerumeita voi vielä sekoitellakin keskenään löytääkseen juuri omalla iholla parhaiten toimivan ratkaisun – ei kun siis leikkimään kemistiä oman kombon luomiseksi 😊! Itselleen sopivan seerumin valintaa helpottaa V 10 Plus -kaupan sivuilla oleva seerumitesti.

v10plus_ceramide_serum

Itse olen käyttänyt V 10 Plus Keramidi Seerumia, joka on tarkoitettu herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle. Oma ihoni kärsii erityisesti kuivuudesta, ja tuotteen keramidien sanotaan stimuloivan ihon lipidien tuotantoa mikä on juurikin se heikko lenkki omassa ihossani. Tuoksuton tuote on kovasti mieleeni koostumuksensa puolesta ja kuivuus on tuntunut pysyvän loitolla – yleensä minulla jo tähän aikaan vuodesta kasvojen iho tuntuu ikävän kiristävältä, mutta nyt tänä syksynä on selkeästikin löytynyt toimivia tuotteita joilla kasvojen iho on pysynyt hyvänä 😊.

v10plus_mask

Seerumeiden lisäksi V 10 Plus -valikoimaan kuuluu myös muutamia muita ihonhoitotuotteita, joista itse olen testannut Okinawa Deep Sea Water Mask -naamiota sekä Soothing Cleansing Milk -puhdistusmaitoa. Syvän meren mineraaleja sisältävä geelimäinen naamio on varsin kevyen tuntuinen iholla, ja kuivaihoinen voikin hyvin käyttää tätä vaikka joka päivä! Naamion voi halutessaan jättää vaikuttamaan vaikka yön yli. Ja minähän tietysti teen niin, eli olen käyttänyt tätä ikään kuin yövoiteena. Tällaisista naamioista nimenomaan tykkään 😊! Naamio saa ihon tuntumaan kimmoisalta ja muutenkin ihotuntuma on ihanan kosteutettu – tämä todella tuntuu virkistävän kasvoja!

v10plus_cleansing_milk

Soothing Cleansing Milk -puhdistusmaito on hoitavia kasviöljyjä sisältävä tuote joka sopii myös meikin poistamiseen. Vasta tänä syksynä olen oikeastaan tajunnut alkaa käyttää kasvojen puhdistukseen puhdistusmaitoja vaahtojen sijaan, ja siitä iho on tuntunut pitävän. Jotenkin aiemmin kuvittelin että vaahdolla saa kasvot paremmin puhtaaksi mutta usein vaahdot ovat liiankin tehokkaita siinä mielessä että ne vievät iholle tärkeät rasvat mennessään jättäen kasvot natisevan kireäksi ja kuivaksi – ei ollenkaan hyvä juttu etenkään kuivaihoisena kun ihon luontaiset rasvat ovat jo muutenkin vähissä! Tämän putsarin kanssa kiristävää tunnetta ei synny vaan kasvojen kosteustasapaino tuntuu säilyvän paremmin. Lisäksi tässä on muuten aivan ihanan raikas sitruunainen tuoksu!

Kaiken kaikkiaan siis mieluisia uusia tuttavuuksia nämä 😊! Onko joku teistä kokeillut V 10 Plus -tuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *