Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äitiys | elämä | kuulumiset | raskaus

Kesähaaveita

toukokuu 29, 2018
metsäretki

Ihan pian työni päättyvät ja pääsen ihan kunnolla kesänviettoon! Tosin aika lomatunnelmissa täällä ollaan oltu jo pidemmän aikaa näiden ihanien kesäisten säiden myötä!

metsäretki 3

Postauksen kuvat ovat viikonloppuiselta metsäretkeltä – olipa mukavan leppoisaa tuolla mustikkapuskien keskellä, tyttö iloitsi täysin siemauksin 😊! Tässä on tullut nyt mietittyä hieman kesäsuunnitelmia, ja ajattelinkin nyt listailla vähän näitä kesäisiä haaveita. Käytäntöön luonnollisesti vaikuttaa milloin pienokainen päättää syntyä, mutta ainakin tällaisia juttuja olisi kiva toteuttaa vielä kun pieni on masun sisäpuolella 😊.

metsäretki 5

❤️ Kesäiset retket perheen kesken. Ainakin seuraavat kohteet ovat toivelistalla: Alppiruusupuisto, Seurasaari, Korkeasaari, Linnanmäki, kotieläintilat, ja tämän lisäksi retkiä myös muissa maisemissa tytön isovanhempien luona käydessä. Muun muassa Iso-Melkuttimelle olisi niin ihanaa päästä viettämään kesäpäivää ja samalla pulahtaa upeaan kirkkaaseen veteen 😊!

metsäretki 6

❤️ Itselläni ihan ykköshaaveena olisi päästä rakkaisiin lapsuusmaisemiin vanhempieni kesämökille Puruvedelle ❤️! Olen ollut siellä lapsesta asti poikkeuksetta joka kesä kunnes tyttäremme syntyi – sen jälkeen nimittäin emme ole käyneet siellä kertaakaan, eli viimeksi olin siellä kesällä 2015. Maasto nimittäin on paikoitellen sen verran hankala että aiempina kesinä vielä ei ole ollut oikein mielekästä mennä – siis niin että se oikeasti olisi tuntunut rentouttavalta 😀 – mutta nyt on tytön puolesta ensimmäinen kesä kun mökkireissu tuonne voisi olla mielekäs. Ai että, se olisi tytölle ihan ensimmäinen kerta äidille niin kovin rakkaassa ja tärkeässä paikassa – ja miten ihanaa olisi itsekin päästä taas sinne kolmen vuoden (ikuisuudelta tuntuvan) tauon jälkeen ❤️…

❤️ Sitten hieman arkisempana haaveena on parvekkeen laitto kesäkuntoon täällä kotona. Nyt kun vielä tuota mokomaa siitepölyä on jonkin verran niin emme ole edes avanneet koko parvekkeen ovea 😀. Suunnittelin että sinne olisi kiva sisustaa tytölle jokin viihtyisä leikkinurkkaus ehkäpä pienen teltan kera. Hmm, pitääkin hieman tutkailla nettikauppojen valikoimaa tämän osalta! Jos tullaan tämä toteuttamaan niin laittelen sitten kuvia tänne blogiinkin 😊!

metsäretki 4

❤️ No, sitten on toki liuta vieläkin arkisempia to do -listalla olevia juttuja ennen vauvan tuloa, ja niistä kirjoittelinkin jo muun muassa tässä postauksessa. Noin muuten olisi toki kiva jos esimerkiksi kaikki ikkunat saisi viimein puhtaaksi, mutta jospa sitä hommaa vielä ainakin yhdellä vuodella siirtäisi ja pesisi vain helpoimmat 😀… Vauvaa varten on vielä valmisteluja ja järjestelyjä täällä kotona edessä, ja niitä tehdäänkin vähitellen tässä kesän mittaan. Myös tytön osalta itsenäisen syömisen sujuvoituminen olisi yhtenä ”kesäprojektina” – hän kun ei ole lainkaan innokas syömäri 😊… Mutta olisihan se kätevää jos lautanen tyhjenisi useammin ilman äidin apua siinä vaiheessa kun on vauvakin.

metsäretki 2

❤️ Ihan yleinen toive olisi myös enemmän yhteistä aikaa ja kivojen kesäjuttujen tekemistä perheen kesken, ja eiköhän se tule onnistumaankin taas paremmin kun itse pääsen kesälomalle ❤️. Nyt on nimittäin ollut aika hektistä ajoittain kun käytännössä olemme miehen kanssa vuorotelleet tytön kanssa olemista niin että molemmat pystyy hoitamaan omat työjutut, mutta olen kyllä iloinen että aikataulumme ovat olleet siinä mielessä joustavat että ollaan saatu kaikki järjestymään niin että tytön ei ole vielä tarvinnut aloittaa päivähoitoa. Jotenkin kiva kun on saanut pitää pienen rakkaan vielä ihan kotona ❤️.

Nähtäväksi jää mitä näistä saadaan toteutettua – paljolti tietysti riippuu siitäkin millainen on oma vointini nyt viimeisellä kolmanneksella. Tässä vaiheessa vielä kuitenkin oikein hyvä, mutta eipä tästä kesästä missään nimessä muutenkaan ole tarkoitus mitään suorittamista tehdä vaan haaveena nimenomaan on mukavaa ja rentoa kesänviettoa ja touhutaan sen verran mikä hyvältä tuntuu 😊. Ja ihan loppukesästä saammekin sitten neljännen perheenjäsenemme masun tälle puolelle ❤️.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *