Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äitiys | elämä | kuulumiset | raskaus

Kesäpäivien kuulumisia

heinäkuu 2, 2018
kesän kuulumisia

Onpa ollut ihanaa lomailla ja nauttia kesästä vaikkei varsinainen äitiysloma ole ihan vielä alkanutkaan. Tällaisia juttuja olemme muun muassa viime aikoina puuhailleet:

mansikankukka

– Olemme viettäneet paljon aikaa ulkona. Tyttö on riemuinnut uima-altaasta ja pystytimme pienen prinsessateltankin leikkeihin. Mansikoita on tullut poimittua ja löytyipä metsäretkeltä ensimmäiset mustikatkin maistiaisiksi! Myös rannalla kävimme – minä mahoineni pysyttelin ainakin toistaiseksi ihan vain rannalla vaikka uimista rakastankin, mutta tyttö kyllä pääsi pulikoimaan ja lämmintä kuului olevan 😊.

puutarhassa 1

– Pieni ongelmakin ulkoillessa on ollut: tyttö nimittäin on alkanut pelätä hyönteisiä ihan tosissaan. Mutta vain silloin kun ne lentävät suoraan häntä kohti. Hän oikein kiljuu kauhusta kun vaikkapa hyttynen inisee kohti. Sinällään mielenkiintoista tuo ihmisen pelkojen syntyminen, nimittäin meistä kumpikaan ei pelkää ötököitä eikä hän ole sattunut näkemään kenenkään muunkaan pelkäävän. Tämä on siis osaltaan tuonut haastetta ulkoiluihin, ja rauhoitteluun menee usein tovi jos toinenkin. Jännä juttu sekin että esimerkiksi maassa kävelevä kärpänen tai kauempana pörisevä mehiläinen eivät niin tunnu pelottavan – vain silloin kun jokin lentää suoraan kohti ja pitää samalla ääntä. Jonkinlaisesta synnynnäisestä pelkorefleksistä siis lienee ennemminkin kysymys kuin opitusta pelosta. Onneksi ötököitä on kuitenkin ollut liikkeellä suht vähän ja pääsääntöisesti ollaan pystytty rentoilemaan 😊:

puutarhassa 2

– Raskauden edetessä välillä olen nukkunut oikein hyvin kun taas useina öinä yöunet ovat jääneet aika olemattomiksi. Tuntuu että olen jotenkin yli-innoissani milloin mistäkin niin ettei nukkumisesta tule mitään. Usein herään yöllä ihan superpirteänä ja kömmin puuhailemaan jotain – tämäkin postaus on kirjoitettu yön tunteina 😊. Tästä höpöttelinkin Instagram Storiesissa, ja saamieni kommenttienkin perusteella en tosiaan ole ainoa raskaana oleva jolle käy näin 😀.

aamiainen

– Miltei kaikki isoimmat vauvahankinnat on nyt tehtynä, tosin uudet rattaat ja nukkumapaikka vauvalle odottavat vielä laatikoissa kokoamistaan. Hommaa tulee siis vielä riittämään viimeisille raskausviikoille, mutta ainakin jonkin aikaa vielä aiotaan ihan vain lomailla ja nauttia kesästä ennen kuin aletaan häärätä viimeisten valmistelujen parissa. Aikanaan myös blogiin tulossa juttua näistä hankinnoista kunhan saadaan koottua pahvilaatikkojen sisällöt 😊! Eräs viimeisin hankinta oli uusi hoitolaukku joka käy myös uusiin sisarusrattaisiin. Tätä(kin) hankintaa ehdin pohtia jo pidempään, ja päädyin myös teiltä Instassa saatujen suositusten pohjalta Stokken hoitolaukkuun. Kyseisessä laukussa kun yhtenä hyvänä puolena on nimittäin se että sen saa myös repuksi. Aika kätevä juttu jo yhden, saatikka kahden lapsen kanssa – niitä käsiä kun tarvitaan… Myös muutamia muita suloisia pienempiä juttuja on kesän aikana vauvaa ajatellen saapunut, mutta niistäkin vielä myöhemmin lisää kunhan ollaan lomailut lomailtu 😊. Uusimmista vauvanvaatehankinnoista tosin nappailin jo kuvia joten pientä vaatepostausta on tulossa jo ihan pian!

kesäkukat 2

kesäkukat 1

– Tähän loppuun vielä extrana muutama meidän kesätunnelmista kännykällä Insta Storiesiin napattu kuva 😊:

42327388744_08d6de3a74_h
29174177078_44b74edbf6_h
41271780390_570cf9c1ff_b
29210957718_3a160a60ae_h
29211108548_2e5271ed6d_h
43032693002_ad8cc3b5ae_h

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa alkanutta heinäkuuta! Ja erityiskiitokset muuten kommenteistanne ja viesteistä niin täällä blogissa kuin Instassakin – onneksi sain sen kommentoinnin viimein taas toimimaan kunnolla täällä bloginkin puolella 😊! Arvontapostausten kommentteihin en ole erikseen juurikaan vastaillut osallistujien kirjanpidon helpottamiseksi, mutta sanonpa sen että olisi ollut mukavaa jos olisin voinut palkita ihan jokaisen tähän postaukseen kommentin jättäneen – niin monta uutta pienokaista siellä toisella puolella ruutua on tullut maailmaan ja tulossa lähitulevaisuudessa ❤️. Toivottelen kuitenkin nyt näin yhteisesti jokaiselle hiljattain vauvan saaneelle tai vielä odottavalle lukijalleni mitä parhainta onnea ❤️!

  1. Mielenkiinnolla odotan vauvanhankintapostausta! Hauska nähdä millaisia hankintoja muut on tehneet 🙂 Minäkin tässä juuri luonnostelen vastaavaa, vaikka ihan vielä en sitä saakaan julkaistua 🙂

    1. Itsekin tykkään lueskella vauvatarvikehankinnoista muista blogeista – ja no ylipäätään kaikesta vauvoihin ja lapsiin liittyvistä jutuista 😊! Huomenna tulossa jo pientä vaatepostausta, mutta muista hankinnoistamme kirjoittelen vasta myöhemmin kesän mittaan. Täytyypä tulla lukemaan sinunkin postauksesi aikanaan 😊! Mukavaa kesän jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *