Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äitiys | elämä | kuulumiset | taaperon touhut

Rakas 2-vuotias

lokakuu 4, 2017

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, viikonloppuna tosiaan vietimme tyttären kaksivuotispäivää ❤️. Flunssa vähän muutti suunnitelmiamme käydä jossain kivassa paikassa yhdessä – sen sijaan vietimme päivää ihan kotosalla mikä oli sekin oikein mukavaa. Ensi viikonloppuna juhlat sitten jatkuvat vieraiden kera 😊!

synttärit3

Olipa tosiaan ihana kiireetön päivä yhdessä täynnä hyvää mieltä ❤️. Kiireetön omasta näkökulmasta; pieni sankari nimittäin vaikutti varsin kiireiseltä kun oli paljon uutta leikittävää: päiväunista ei tosiaan ollut tietoakaan eikä yöunillekaan olisi malttanut käydä ei sitten millään – lelut kädessä viimein simahti kesken leikin 😊.

paketit
synttäri1
isopaketti

Sama meno jatkui heti 11 tunnin yöunien jälkeen; heti piti käydä tohkeissaan avaamaan vielä avaamatta jäänyttä pakettia 😊. Flunssasta huolimatta virtaa tuntui siis riittävän – onneksi ei ollut mikään kovin paha tauti.

synttärit5
äitijatytär2

Tällaisia päiviä pitäisi ehdottomasti olla useammin: päiviä kun voidaan vaan oleilla yhdessä vailla paineita että pitäisi saada jotain muuta aikaan ❤️. Lapsiperheen elämä kun usein on melkoista tasapainoilua ajankäytön suhteen.

synttäri2
äitijatytär1

Paketeista paljastui muun muassa vähän lisää Duploja, pari kivaa kirjaa sekä Masha ja Karhu -leikkisetti. Masha ja Karhu -leikkisetti vaikutti olevan tytölle tosi mieluinen ja vähän jännäkin juttu – hän kun on jo pitkän aikaa tykännyt katsella Mashaa ja Karhua Youtubesta 😊. Tosin leikkisetin Karhu oli tytön mielestä ilmeisesti sen verran pahan näköinen liian pienine päineen että vaihtoi Karhun tilalle uuden Duplo-pandan leikkeihinsä 😀.

synttärit6
synttärit4

Tähän loppuun ajattelin vielä vähän kuvailla millainen kaksivuotias meillä asusteleekaan:

❤️ Touhukas tyttö joka hääräilee ja leikkii koko ajan (toistelee itsekin koko aja kun sanotaan hänen touhuavan koko ajan) – uskomatonta miten sitkeä ja energinen leikkijä hän onkaan 😀.

❤️ Ei ole paikallaan muuten kuin sikeästi nukkuessaan (tämä lienee jo selvää edellisen perusteella 😊).

❤️ Parin viime kuukauden aikana tytöstä on kehkeytynyt varsin puhelias; uusia sanoja tai pieniä lauseita putkahtelee tuon tuostakin. Vielä on myös sitä ihan omaa suloista kieltä joukossa mukana mutta yhä enenevässä määrin myös suomea 😊.

❤️ Herkkä ja tunnollinen pikkutyttö, jolta löytyy myös runsaasti tahdonvoimaa (ja fyysistä voimaakin tuntuu tarvittaessa olevan melkoisesti 😀).

❤️ Rakastaa keinumista ja keinuttamista – usein myös lempilelut saavat keinukyytiä.

❤️ On mahdottoman kiinnostunut kirjaimista ja numeroista.

❤️ Tykkää leikkiä muumeilla, eläinleluilla ja muilla pienillä hahmoilla. Muumien lisäksi erityisesti ankat, Kirahvi ja Leijona (tai siis Ahfi ja Eima kuten tyttö niitä kutsuu 😊) ovat tärkeitä.

   Send article as PDF   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *