Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äitiys | elämä | kuulumiset | muumit | taaperon touhut

Viikon varrelta

kesäkuu 29, 2017

Kuluneella viikolla olemme saaneet nauttia kauniista aurinkoisista kesäpäivistä. Maanantaina suuntasimme Linnanmäelle, ja päivävalinta olikin täydellinen siinä mielessä että Lintsillä oli varsin rauhallista – vältyttiin siis tungoksilta ja taaperokin pääsi välillä vapaaksi rattaistaan 😊.

karuselli

Rumpukarusellista tyttö vaikutti pitävän eniten; se pyöri eniten 😊. Itku pääsi pieneltä kun kyyti loppui ja piti nousta pois. Myös viime kesänä vauvana ollessaan hän nautti tästä laitteesta 😊.

vankkuripyora1
vankkuripyora2

Vankkuripyörä oli myös kiva, ja tällä kertaa tyttö sai istua kyydissä jo ihan itse 😊. Tosin äidin käsi näemmä vähän kuitenkin pitää kiinni – jossain vaiheessa tyttö huomasi tämän ja alkoi työntää kättä pois.

lintsi

Viime kesänä Linnanmäellä tuli käytyä usemman kerran, ehkä tänäkin kesänä mennään vielä uudemman kerran. Sea Lifessa olisi ainakin mukava käydä sillä siellä ei olla vielä tytön kanssa käyty. Tyttö olisi varmaan aika innoissaan, sillä ainakin Sea Lifen aulassa olevan akvaarion kaloja hän seurasi pitkän tovin hymyssä suin 😊.

Linnanmäkitunnelmien lisäksi vielä pari muuta mukavaa hetkeä tähän loppuun:

pellolla

Taapero nauttii suuresti kun on paljon vapaata tilaa viiletettäväksi 😊. Hyvät ystävät Ankka ja Raitapupukin pääsivät mukaan.

Untitled

Äidin teehetki. Tuli taas täytettyä varastoja Nordqvistin muumiteen osalta 😊. Juon ainoastaan kofeiinitonta teetä, tämä Rooibos muumitee on superhyvää! Tuo Iltapurjehdus -muumimuki on ehkäpä suosikkini kaikista muumimukeista – mielestäni niin kauniit värit.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille 😊!

   Send article as PDF   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *