Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äitiys | asusteet | elämä | kuulumiset

Äiti töihin

elokuu 31, 2017

Onpahan ollut kiireisiä mutta samalla mielenkiintoisia päiviä! Vielä viikko sitten luulin että jatkan vielä tytön kanssa kotona kuten aiemmin tässä postauksessa mainitsin.

kukko

Yllättäen kuitenkin työt kutsuivatkin tätä äitiä! Tosin pienissä määrin ainakin toistaiseksi, joten näillä näkymin tyttö saa olla vielä kotihoidossa ❤️. Pukkasikin pientä kiirettä, sillä siinä vaiheessa kun sain tietää töiden alkavan muutaman päivän päästä olimme vielä viimeisellä kesäreissulla. Työpaikka on tavallaan uusi, tavallaan vanha samoin kuin itse työkin. Olen työstä varsin iloinen ja intoa riittää 😊! Ja ihan mukavaa muuten kun vaihteeksi tulee taas käyttöä kaapissa lojuneille syksyyn sopiville Mulberryn suosikkiasusteilleni, ja tulee ylipäätään puettua itselleen jotain muuta kuin niitä ainaisia harmaita kotinuttuja 😀.

mulberry

Viikonloppuna tyttö oli vielä autuaan tietämätön arkeen tulevista muutoksista kun kiertelimme Elonkierrossa muun muassa possuja ja siivekkäitä tervehtimässä 😊.

elokierto1
Rakkaimmat ❤️, ja possuja myös 😊.

Sitten olikin aika pakata kiireesti kimpsut ja kampsut kasaan ja siirtyä takaisin kotiin.

elonkierto

Se ettei äiti ole paikalla koko ajan ei sinällään ole uusi tilanne tytölle sillä viime lukuvuoden opiskelin ja olin jonkin verran poissa kotoa. Silloin meni oikein hyvin ja taisi minulla olla suurempi ikävä tyttöä kuin tytöllä minua: välillä vaikutti ettei hän juuri omilta touhuiltaan huomannutkaan että äiti oli ollut muutaman tunnin poissa 😊.

kukkojakana

Nyt muutaman työpäivän jälkeen tilanne on erilainen opiskeluvuoteeni verrattuna. Ajattelinkin seuraavaksi kirjoitella taaperon suhtautumisesta äidin työntekoon vielä ihan oman postauksensa. Alku vaikuttaa lupaavalta, mutta vielä ei ole selvillä esimerkiksi se kuinka pitkään aikataulumme joustavat niin että tyttö olisi pelkästään kotona jomman kumman vanhemman hoivissa. Mutta tosiaan palailen tähän aiheeseen vielä myöhemmin!

Tulimme juuri metsälenkiltä, kylläpä tekikin hyvää kiireisten päivien keskellä 😊. Ihana alkavan syksyn tuoksu ja tuntu metsässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *