Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äidin suosikit | asusteet

Kesälaukussa

kesäkuu 15, 2017

Ajattelin näyttää muutaman kesäisen lempparijutun mitä asusteisiin tulee. Tässäpä siis oma kesälaukkuni sisältöineen:

Laukusta löytyy pieni lompakko, johon mahtuu sopivasti tärkeimmät kortit ja halutessaan myös käteistä. Kesälompakkoni on jo useamman vuoden vanha Louis Vuittonin Zippy Coin Purse Epi-nahkaisena. Kaivan tämän lompakon aina esiin kesäksi – tykkään tosi paljon tuosta kauniista korallin sävystä, niin pirteän kesäinen 😊!

Laukussa kulkee myös huulipuna – Treat Collectionin kaunis nudesävy nimeltään Let’s Kiss. Täydellisen kevyt koostumus ja hento kesäsävy omaan makuuni! Jotain puuterisen roosan ja persikan väliltä, ei lainkaan ruskeaan taittava.

Kännykän suojana on tällä hetkellä Richmond & Finchin todella kaunis kuori nimeltä Pink Marble. Kuoria tykkään vaihdella aina muihin asusteisiin sopien tai muuten vaan mielen mukaan, heh, ja minulta löytyykin muutama muukin kaunis kuori.

Sitten aurinkolasit. Itselläni on silmälasit ja käytän yleensä vahvuuksilla varustettuja aurinkolaseja, mutta joskus vaihtelun vuoksi on kiva käyttää hieman erilaisiakin aurinkolaseja piilareiden kanssa. Sitä paitsi omille vaaleille kasvoilleni sopiikin paremmin hieman vaaleammansävyiset aurinkolasit – tummissa laseissa kun näytän ennemmin suurisilmäiseltä kärpäseltä kuin itseltäni 😀. Nämä ovat peräisin Gina Tricotista – hieman vaihtelua yleisilmeeltään niin tummille vahvuuksilla varustetuille laseilleni.

Itse laukku puolestaan on H&M:ltä. Ei varmaan jää epäselväksi että tykkään kovasti tuollaisesta puuterisesta roosan sävystä 😍! Plussaa myös siitä että tällaista edullista laukkua voi hieman huolettomammin pitää matkassa myös taaperon kanssa ulkona möyrytessä 😀.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *