Marialla

Hyvän mielen perheblogi
elämä | kuulumiset

10-vuotiskihlapäivä

kesäkuu 1, 2018
10-vuotiskihlapäivä

Tänään, 1.6. on meidän 10-vuotiskihlapäivä, ja samalla tulee kuluneeksi 13 vuotta ensitreffeistämme ❤️. Tuolloin olimme nuoria fysiikan opiskelijoita, tai mieheni itse asiassa siinä vaiheessa jo jatko-opiskelija. Eihän tässä vieläkään mitään ikäloppuja sentään olla, mutta vuodet ovat vierineet kyllä ihan älyttömän nopeasti 😊! Tämä kesä onkin oikea juhlakesä, sillä heinäkuussa vietämme myös 10-vuotishääpäiväämme ❤️.

10v

Kuten sanottu, nämä vuodet tuntuvat niin lyhyeltä ajalta, mutta eikös sitä niin sanota että hyvässä seurassa aika kuluu nopeasti ❤️. Muistan edelleen kuin eilisen sen ihanan hetken kun mieheni kosi minua Laajasalossa Tahvonlahdenniemen kärjessä – samassa paikassa jossa olimme kolme vuotta aiemmin olleet kävelyllä ensitreffeillä ❤️. Vuosipäivinä meillä on monesti ollut tapana käydä siellä kävelyllä – se on tuntunut aina sellaiselta kesän aloitukselta. Viimeksi olimme siellä kolme vuotta sitten kun tyttäremme oli vielä masussani ja vietimme samalla 10-vuotista yhteistä taivaltamme ❤️. Sen jälkeen emme ole siellä käyneet sillä reittimme ei oikein sovellu kovin hyvin rattailla kulkemiseen, ja lisäksi viime vuosien aikana alueen maisemat ovat muuttuneet suurten rakennustyömaiden ansiosta…

yhdessä

Tämä päivä on meidän, enkä voisi olla kiitollisempi näistä yhteisistä vuosista rakkaan mieheni kanssa – vuosista joihin on mahtunut paljon ikimuistoisia hetkiä ja monia upeita seikkailuja ❤️. Nyt jälleen 10-vuotispäivänämme, tällä kertaa kihlapäivänämme, saan kantaa masussani jo toista aarretta, rakasta lastamme ❤️. Mieheni on mitä huolehtivaisin, rakastavaisin ja hellin isä ja aviomies – olen niin onnellinen. Ei tätä rakkauden tunnetta voi edes mitenkään kylliksi sanoin kuvailla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *