Marialla

Hyvän mielen perheblogi
elämä | kuulumiset | taaperon touhut

Kesäisen lämmintä

heinäkuu 12, 2017

Tulihan sieltä viimein muutama lämminkin kesäpäivä 😊. Heinäkuun alkuun on mahtunut paljon mukavia juttuja joista olenkin kirjoitellut jo jonkin verran viimeisimmissä postauksissa. Tässä vielä hieman lisää kesäisiä tunnelmia viime päiviltä 😊.

gardening1gardening2

Tyttö hoksasi miten kastelukannua käytetään ja sen jälkeen sillä onkin kasteltu niin itseä kuin kaikkea muutakin 😀.

puutarhassa

Tytön ilo saa tämän äidin aivan mahdottoman onnelliseksi ❤️. Voi kuinka kiitollinen olenkaan tuosta pienestä ilopilleristä ❤️. Tyttö on nauttinut ulkoilusta ja nyt jos lämmintä poutasäätä riittää lähipäiville niin meillä on varattuna hänelle pieni yllätys pihalle – luulen että tyttö tulee pitämään siitä 😊.

luonnonkukat

Kesän luonnonkukat ovat nyt kauneimmillaan täällä päin 😊. Mielestäni niin kauniita sellaiset kukkapellot joissa kasvaa sekaisin monenlaisia kukkia!

teatime

Itse olen nauttinut muutamista teehetkistä puutarhassa tytön vedellessä pitkiä päiväunia. Rentouttavaa 😊! Samalla olen kirjoitellut hieman muistiinpanoja – nyt on aika tehdä joitain pieniä uusia suunnitelmia jatkoa ajatellen. Viime lukuvuoden opiskelin päätoimisesti hieman lisää, ja kun opetushommiin palaaminen ei vielä toteutunut nautin nyt täysillä kotiäitiydestä 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *