Marialla

Hyvän mielen perheblogi
elämä | kuulumiset | taaperon touhut

Kesäretkiä 2017, osa 1

kesäkuu 16, 2017

Ajattelin tehdä pienen postaussarjan joistain kesäisistä retkistämme. Pienelle taaperolle päivittäiset tavanomaiset ulkoilutkin tuntuvat usein olevan suuria seikkailuja, mutta tänne blogiin ajattelin kirjoitella lähinnä sellaisista retkikohteista joissa ei ihan päivittäin tule käytyä.

DSC06061 copy

Tässä ensimmäisessä osassa juttua kuvien kera tämän kesän ensimmäiseltä vierailulta ihanassa Seurasaaressa. Ajateltiin että taapero voisi olla innoissaan linnuista ja oravista – Seurasaari kun on varsin takuuvarma paikka niin erilaisten lintujen kuin oravien tapaamiselle. Oikeassa olimme; tyttö vaikutti olevan innoissaan näkemistään eläimistä ja muun muassa kaakatti innoissaan menemään sorsien perässä pitkin nurmea 😀. Oravat ilahduttivat myös tyttöä kovasti – orava (tai siis ovava, tai joskus kiireessä myös tuttavallisesti lempinimeltään ova 😊) kun on yksi ensimmäisiä sanoja joita tyttö on oppinut sanomaan vaikkei oravia luonnossa ole vielä kunnolla aiemmin nähnytkään. Seurasaaressa hän sitten innoissaan hihkui kovaan ääneen ovava kun tapasimme muutaman oravaystävän 😊.

Alla vielä muutamia otoksia lisää mukavasta retkestämme 😊!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuului melkoista kaakatusta kun tyttö kaakatti kilpaa sorsien kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC06069 copy

Vanha ystävällinen varisherra – siltä hän ainakin omaan silmääni näyttää 😊 – oli hyvästelemässä kun meillä alkoi tulla kotiinlähdön aika.

Olisi mukava kuulla vinkkejä kivoista ihan pienille lapsille soveltuvista retkikohteista erityisesti pääkaupunkiseudulla. Mukavia kesäretkiä kaikille 😊!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *