Marialla

Hyvän mielen perheblogi
äitiys | elämä | kuulumiset

Marialla kuuluu nyt Perheblogit.fi -yhteisöön!

syyskuu 12, 2017

Tervehdys kaikille! Kuten olen kirjoitellut, syksy on tuonut mukanaan uusia tuulia perheemme arkeen ja nyt on ilokseni aika kertoa että myös blogi on saanut osakseen hieman muutoksia: olen nyt Perheblogit.fi bloggaaja! Muutoksen myötä blogin osoite säilyy ennallaan samoin kuin aihepiiritkin, mutta jatkossa postaukseni löytyvät lisäksi myös Perheblogit.fi -sivustolta. Kuinka mukavaa onkaan että saan jatkaa ja kehittää tätä rakkaaksi muodostunutta harrastustani osana Perhebloggaajien yhteisöä!

perheblogitbanneri

Tämän muutoksen myötä toivottelen lämpimästi tervetulleiksi niin uudet kuin vanhatkin lukijani 😊! Uusia lukijoita ajatellen voisin lyhyesti esitellä mistä tässä blogissa on kyse: Blogia kirjoittelen minä, Maria, syksyllä 2015 syntyneen taaperotytön äiti. Kuten sanottu, aihepiirit tulevat pysymään samana kuin tähänkin asti. Täällä ihmetellään, ihastellaan ja innostutaan niin tytön kuin äidinkin toimesta. Keskiössä ovat tytön touhut ja välillä tehdään huomioita lapsen kehityksestä yleisemmälläkin tasolla. Taaperon touhujen ohella kirjoittelen lastentarvikkeista, kuten lastenvaatteista, -kirjoista ja leluista kuin myös muista tätä äitiä ilahduttavista ja inspiroivista kauniista asioista, erityisesti kosmetiikasta. Valokuvauksen ilo ja hyväntuulisuus toimivat yhdistävänä tekijänä jutuissani vaikka aihe saattaakin vaihdella perheen yhteisestä sieniretkestä äidin huulipuniin 😊.

selfie
pieniavustaja

Tulkaahan mukaan seuraamaan! Toiveita, kehitysehdotuksia ja kaikkea muutakin palautetta saa laittaa kommentteihin koska tahansa – kommentit ovat aina tervetulleita! Minut löytää myös Instagramista ja Facebookista. Erityisesti Instagramia päivittelen tiheästi kun valokuvauksesta niin pidän 😊. Ja tulkaahan mukaan seuraamaan minua ja muita Perheblogien bloggaajia myös Perheblogit.fi -kanaville Instagramiin ja Facebookiin!

   Send article as PDF   
    1. Kiitos paljon, niin kivaa olla mukana, ja olenpa itsekin löytänyt paljon uutta mieluista luettavaa 😊❤️!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *