Marialla

Hyvän mielen perheblogi
elämä | kuulumiset | taaperon touhut

Meidän juhannus 2017

kesäkuu 24, 2017
alppiruusupuiston orava

Juhannukseemme mahtui mukavaa yhdessäoloa ja ulkoilua. Lapsuudessani ja nuoruudessani olen tottunut viettämään mökkijuhannuksia, ja mökille mieli tekisikin kovasti jälleen tänä kesänä. Mutta maasto on turhan haastava vauhdikkaalle taaperollemme vielä tässä vaiheessa juuri siellä Mökillä jonne eniten haluaisin kesänviettoon. Viime kesä oli itse asiassa ensimmäinen kesä elämäni aikana kun en käynyt kertaakaan Mökillä – Mökillä joka on minulle todella rakas ❤️. Voin melkein mielessäni haistaa raikkaan järvituulen tuoksun ja kuulla aaltojen liplatuksen sekä Mökillä laulavien lokkien äänen, joka muuten minun mielestäni kuulostaa aivan erilaiselta kuin missään muualla  😀. Jos ei tänä kesänä vielä niin ehkäpä viimeistään ensi kesänä saan tutustuttaa myös oman lapseni Mökkiin ❤️.

Vaikka mökillä emme juhannuksena olleetkaan, luonnosta saimme kuitenkin nauttia mukavien kävelyretkien muodossa 😊.

Ihastelimme muun muassa Haagan Alppiruusupuistossa:

alppiruusut1 alppiruusut

Alppiruusupuistossa tapasimme söpön oravaystävän josta oravista pitävä tyttökin oli mielissään 😊.

orava_pieni orava3 orava2 ova

Alppiruusupuisto on ihastuttava paikka! Kukista pitävien kannattaakin ehdottomasti vierailla siellä jos kesäkuun ensimmäisinä viikkoina Helsingissä liikkuu 😊! Nyt juhannuksena kukinta alkoi jo osittain olla ohi – paras aika täyden kukkaloiston ihastelulle olisi tänä vuonna ollut hieman aiemmin.

Juhannukseen kuului myös laatuaikaa miehen kanssa tytön päiväuniaikaan anagrammiristikon (löytyy tästä lehdestä) parissa 😀. Anagrammeja on tosi kiva ratkoa, muita ristikoita yms. en ole tehnytkään kuin joskus lapsena. Aloitamme aina samaan aikaan ja kilpailemme kumpi saa ristikon ensin valmiiksi 😊. Näitä tehdään yleensä jouluna ja kesäisin 😀.

Untitled

Alppiruusupuiston lisäksi tuli tehtyä myös muutama muu mukava kävelyretki:

mehilainen
metsassa
hyppy2

Varsin mukava juhannus meillä siis vaikkei Mökkijuhannus ollutkaan; tyttö sai nauttia ulkoilusta ja vähän vauhdistakin kuten viimeisestä kuvasta käy ilmi ❤️. Lisäksi äiti sai mahansa täyteen kirsikoita ja mustikoita 😋. Tyttö ei tällä hetkellä erityisemmin välitä syödä marjoja vaikka vielä pari viikkoa sitten söi mielellään – tällä hetkellä banaani eli ba tai baba tuntuu maistuvan senkin edestä.

Kertokaahan kommenttien puolella miten teidän juhannus on sujunut 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *