Marialla

Hyvän mielen perheblogi
ihonhoito | kosmetiikka

ACO Face – hellävaraista kasvojen puhdistusta

tammikuu 5, 2018
ACO Face puhdistustuotteet

Joulukuussa kirjoittelinkin jo joistain testiin saamistani ACO-tuotteista, ja nyt jatketaan vielä puhdistustuotteiden osalta.

Ruotsalaiset ACO-tuotteet on kehitetty nimenomaan pohjoisia ilmasto-olosuhteita silmällä pitäen, mikä toki näin kuivaihoisen näkökulmasta on mieluisa juttu kun iho joutuu entistäkin kovemmalle suurimman osan vuodesta. Sain testiin omalle kuivalle iholleni soveltuvat seuraavat ACO Face -sarjan puhdistustuotteet: Clean Lotion -puhdistusvoide, Clean Toner -kasvovesi, Micellar Cleansing Water 3-in-1 -misellivesi sekä Scrub -kasvojenkuorinta. Nämä kaikki ovat hajusteettomia tuotteita joten sopivat mainiosti senkin puoleen monelle. ACO puhdistustuotteiden hinnat ovat noin kympin luokkaa – mielestäni hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

Aco Face puhdistustuotteet

Clean Lotion -puhdistusvoide tuntuu oikein hellävaraiselta mutta puhdistaa silti hyvin ainakin suht kevyen meikin. Käytän tätä aina ihan erityisesti silloin kun iho tuntuu syystä tai toisesta jotenkin tavallista herkemmältä, sillä tämä ei saa ihoa ärtymään lisää toisin kuin joskus kasvojen puhdistus saattaa tehdä.

Clean Toner on niin ikään oikein miellyttävä ja kosteuttavan tuntuinen kasvovesi. Koen kasvoveden tärkeäksi osaksi ihonhoitoani sillä olen huomannut että kasvoveden jälkeen seerumi ja kasvovoiteet todella imeytyvät ihoon tehokkaammin ja kokonaistuntuma on kosteutetumpi – voiteet kun lukitsevat kasvoveden tuomaa kosteutta. Itse suihkutan tätä kasvovettä suoraan kämmenelle ja sitten painelen kasvoille, sillä vanulappu imaisee itseensä ison osan jolloin ainetta menee vain turhaan hukkaan.

ACO:n uutuustuote on puolestaan Micellar Cleansing Water -misellivesi joka sopii kasvojen puhdistukseen vanulapun kanssa ilman vettä. Tämä on tosi kätevä tuote esimerkiksi pieneen meikin korjailuun, ja sen lisäksi itse käytän tätä välillä aamuisin vesipesun sijaan jos haluan yön jäljiltä pyyhkiä ylimääräiset voiteet pois kasvoilta – yöksi kun monesti laitan melko tuhdin kerroksen 😊. Myös tämä misellivesi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille.

Itse joskus aiemmin kuorin kasvojani todella harvoin kun se ei jotenkin tuntunut tarpeelliselta. Mutta sittemmin olen oppinut että myös kuivaa ihoa on hyvä kuoria hellästi säännöllisesti jotta hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Face Scrub soveltuu kaikille ihotyypeille, ja itse kuivaihoisena olen kokenut tämän riittävän hellävaraiseksi.

Sanoisin että oikein mainioita herkällekin iholle soveltuvia perustuotteita kasvojen puhdistukseen 😊!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *