Marialla

Hyvän mielen perheblogi
ihonhoito | kosmetiikka | lastenvaatteet

Pehmoiset posket

marraskuu 14, 2017
kivat lumikidepipo gugguu takki

”Sormillani hiljaa kosken
nukkaa pienen, pehmeän posken.
Otsaa silitän, leukaasi koitan,
sormenpäillä ihoa soitan.
Silmä, silmä, nenä ja huulet,
korvillasi ääniä kuulet.
Rakastan kauniita kasvojasi.
Olkoon onni aina seuranasi.”

-loru Elina Pulli, kirjasta Vauvan kanssa

ulkoilu gugguu 3

Pienen lapsen posket ovat kyllä ihan epätodellisen pehmoiset ❤️. Tekisi mieli silitellä ja pusutella tytön poskia ihan jatkuvasti – tosin hän itse ei pidä tästä ihan yhtä paljon kuin äiti 😀. Nyt erityisesti kylmien ja kuivien ilmojen myötä täytyy pitää huolta siitä että tuo pehmoisuus säilyy eikä pienen täydellinen iho pääse vaurioitumaan.

ulkoilu gugguu 1

Joskus ulos lähtiessä saattaa olla sen verran kiire ettei lapsen poskiin ehdi tai muista sipaista rasvaa – ja varsinkin kun se pukeminen jo muutenkin usein aiheuttaa tuskanhikeä. Mutta itse aion nyt tänä talvena koittaa pitää huolta että tytön iho säilyisi hyvässä kunnossa, viime talvena nimittäin leuan pieleen pääsi muodostumaan sitkeä pieni kuiva läikkä ja poskissakin tuntui pehmeyden sijaan hieman karheutta. Selkeästi kun nimittäin myös tytön iho on itseni tavoin kuivuuteen taipuvainen.

ulkoilu gugguu 4

Tätä tarkoitusta varten saimme Raskauskeiju -verkkokaupasta Sophie La Girafe Baby -merkin kasvoille ja vartalolle soveltuvan SOS -voiteen.

SophielaGirafe_sos

”Maailman rakastetuimmalla kirahvilla” on siis oma Sophie La Girafe Baby Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja jonka tuotteet valmistetaan Suomessa. Hellävaraiset tuotteet sopivat jo vastasyntyneille. Saamamme SOS -voide on todella monikäyttöinen voide jota voi käyttää esimerkiksi vaippa-alueella ehkäisemään ihoärsytystä tai juurikin ulkoiluvoiteena mihin tarkoitukseen meillä voidetta ensisijaisesti käytetään.

SophielaGirafe_sos2

Voide jättää ihon pinnalle suojaavan mutta kuitenkin hengittävän kerroksen niin ettei kosteus pääse haihtumaan. Ulkoiluvoiteena käytettäessä suojaava kerros auttaa ehkäisemään tuulen ja lämpötilavaihteluiden vaikutuksia.

SophielaGirafe_sos3

Raskauskeiju -verkkokaupasta löytyy SOS -voiteen lisäksi muitakin Sophie La Girafe -ihonhoitotuotteita – kaikki merkin tuotteet löytyvät täältä. Tytön vauva-aikana käytössämme oli Baby Oil -ihoöljy, jolla pystyi muun muassa kätevästi puhdistamaan vauvan ihoa vanulapun avulla ja samalla öljy sai jäädä hellimään ihoa. Myös kylpyöljynä tuota kyseistä tuotetta tuli käytettyä silloin kun tytön iho vaikutti kuivalta.

ulkoilu gugguu 2

SOS -voidetta ollaan nyt käytetty muutaman viikon ajan erityisesti ulos lähtiessä ja tytön posket ovat pysyneet pehmoisina ❤️. Tuotteessa on mieto miellyttävä tuoksu ja se levittyy iholle helposti. Tunnustan kokeilleeni tätä itsekin omille kuiville kasvoilleni ulos lähtiessä – varmasti erityisesti pakkassäillä taidetaankin käyttää tätä molemmat tytöt 😊.

Kuvissa tytöllä on muuten päällä ihana Gugguun talvitakki josta kirjoittelinkin jo aiemmin. Niin superkaunis tuo väri mielestäni ❤️. Vähän isohan se vielä tänä talvena on, mutta en viitsinyt pienempääkään hankkia että voisi käyttää tätä ihanuutta mahdollisimman pitkään.

Myöhemmin marraskuun aikana Instagram -tilini puolella käynnistyy kiva arvonta jonka järkkäsimme yhdessä Raskauskeijun kanssa! Laittakaahan siis Insta seurantaan 😊!

Yhteistyössä Raskauskeiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *