Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kosmetiikka | meikit

Joululahjavinkki: laadukkaat meikkisiveltimet

joulukuu 17, 2017
Ecotools meikkisiveltimet

Viime viikolla kirjoittelin teille jouluisesta meikistä tässä postauksessa, ja siihen liittyen ajattelin vielä lisätä yhden tärkeän osan, nimittäin meikkisiveltimet. Meikin lopputulokseen kun vaikuttaa itse tuotteiden ohella myös välineet joilla sen toteuttaa.

Omasta mielestäni silmämeikin teossa korostuu aivan erityisesti siveltimien merkitys, ja itse käytänkin silmämeikkiin useampaa erilaista sivellintä. Tällaista blogin kautta saamaani Ecotools -uutuussettiä olen viime aikoina silmämeikissäni käyttänyt:

Joe Blasco Soft Smokey Eye sivellinsetti

Laadukkaat ja ympäristöystävälliset Ecotools -siveltimet on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja nopeasti uusiutuvasta bambusta, eivätkä harjakset sisällä eläinperäisiä osia. Ecotoolsilta löytyy jouluisista uutuuksista tyylikkäitä ja käytännöllisiä lahjasettejä erilaisiin käyttötarkoituksiin – itselläni oleva on nimenomaan silmämeikkiin tarkoitettu Ecotools Soft Smokey Eye -sivellinsetti.

Ecotools silmämeikkisiveltimet

Omaan settiini kuuluu seuraavat neljä sivellintä: Precision Blending tarkkaan työskentelyyn, Defined Crease luomivakoon, Controlled Setting häivytykseen ja kulmaluun korostukseen, sekä Large Shadow luomivärin levitykseen liikkuvalle luomelle. Aivan erityisen paljon tykkään tuosta suuresta häivytyssiveltimestä jolla saa todella hyvin pehmennettyä eri sävyjen rajoja ja luotua utuisen vaikutelman 😊! Mainio kokonaisuus jolla onnistuu niin perussilmämeikin kuin näyttävämmänkin meikin toteutus! Mukana pakkauksessa on myös kätevä kotelo sivellinten säilytystä varten.

Ecotools Soft Smokey Eye siveltimet

Itse sivellinten ohella meikin lopputulokseen toki vaikuttaa sivellinten kunto, ja jo ihan hygieniasyistä siveltimiä on hyvä puhdistaa riittävän usein. Ecotoolsilta löytyy myös erikoistuotteita nimenomaan sivellinten puhdistusta varten joita myös sain testattavaksi.

Ecotools Makeup Brush Cleansing Cloths

Päivittäiseen käyttöön soveltuvat Ecotools Makeup Brush Cleansing Cloths -siveltimien puhdistusliinat joilla saa kätevästi pyyhkäistyä esimerkiksi huulipunasivellintä aina jokaisen käytön jälkeen tai vaikkapa luomivärisivellintä jos myöhemmin haluaa käyttää samaa sivellintä muiden sävyjen levitykseen. Nämä sopivat siis sellaiseen päivittäiseen sivellinten pikapuhdistukseen.

Ecotools Makeup Brush Shampoo

Myös perusteellisempi pesu on tarpeellinen aika ajoin, ja siihen tarkoitukseen Ecotoolsilta löytyy Mekeup Brush Cleansing Shampoo joka on suunniteltu nimenomaan meikkisivellinten pesuun. Oikein hyvä tuote joka puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti siten että siveltimen käyttöikä on pitkä. Tämän jäljiltä harjakset jäävät ihanan pehmeiksi niin että meikkiä on miellyttävä levittää 😊.

Sekä uusia Ecotools -joulukokoelman sivellinlahjapakkauksia että muitakin Ecotoolsin tuotteita on myynnissä esimerkiksi Sokoksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *