Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kuulumiset | taaperon touhut

Kiva viikonloppu

helmikuu 7, 2018
lauantaibrunssi

Viikko on menossa jo kovaa vauhtia eteenpäin, mutta halusin palata vielä hetkeksi viime viikonlopun tunnelmiin. Oli nimittäin ihana viikonloppu!

brunssi

Lauantaina saimme pitkästä aikaa siskoni ja kummityttöni meille kyläilemään. Tyttö on höpötellyt heistä päivittäin aina siitä lähtien kun viimeksi heitä joululomalla näimme, välillä muun muassa ikkunasta kurkkien ja kysellen ”missä olet, tule esiin” ❤️. Arvatenkin tyttö ilahtui kovasti vieraista. Asumme harmittavan kaukana toisistamme ettei kovin usein tule nähtyä mutta skypen lisäksi sentään muutaman kerran vuodessa saadaan järjestymään ihan oikeakin näkeminen. Lauantai kului hyvin pitkälti jutustellessa, herkutellessa ja tytön touhotusta seuraillessa – niin mukavaa!

käsilaukku

Tyttö sai tuliaisena tuollaisen käsilaukun jossa oli pieni koira. Ai että, kyllä nyt kelpaa kun on ihan oma käsilaukku, ja vieläpä noin tyylikkään kimalteleva ja trendikkäässä sävyssä 😊! Heh, tekisi ehkä ihan pikkuisen mieli äidinkin hommata nyt itselleen joku liila käsilaukku! No, jospa ei nyt kuitenkaan, ehkä ne liilat neuleet saavat riittää… Pehmoinen koira oli myös kiva uusi kaveri, ja tyttö antoi sille heti nimen höpö koijja tarkoittaen söpö koira 😊.

Sunnuntai oli varsin rento päivä omalta osaltani. Tyttö tietysti leikki tuttuun tapaansa taukoamatta täysillä aamusta iltaan ja mies kävi salilla, mutta itse rentoilin. No, tuli kyllä tarpeeseen sellainenkin päivä kun voi vaan latailla akkuja ja olla tytön seurassa koko päivän ilman kummempaa ohjelmaa ❤️. Muutaman kerran tuli päivän aikana piiloteltua eri eläinotuksia tuohon käsilaukkuun siinä missä toiset otukset sitten etsivät piiloutuneita – käsilaukku näyttää toimittavan tytön leikeissä piilopaikan virkaa 😊. Äiti on nimittäin se jonka täytyy toimia otusten piilottajana ja auttaa toisia otuksia etsimään siinä missä tyttö seuraa jännittyneenä vierestä ja antaa käskyjä minkä eläimen pitää seuraavaksi mennä piiloon (ja mihin) ja kuka etsii 😀❤️.

Tällaiset pienet viikonloppukuulumiset tällä kertaa! Nyt toivottelen teille mukavaa keskiviikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *