Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kuulumiset | muumit

Lähdetään lomalle + ARVONTA

toukokuu 31, 2018
Arabia Lähdetään lomalle muumimuki arvonta

Ah, viimeisetkin työjutut on nyt tehty ja minulla alkaa kesäloma! Saapi nähdä milloin tulen palaamaan takaisin töihin – aika näyttää. Pidän kovasti opetustyöstä, mutta nyt on aika keskittyä pelkästään kotiäitiyteen. Ensin nyt ihan vaan lomaillen kunnes sitten varsinainen äitiysloma alkaa heinäkuussa. Voi että, siihenkin enää niin vähän aikaa!

Arabia lähdetään lomalle muumimuki arvonta 3

Lähdetään lomalle 3

Nyt alkavan kesäloman kunniaksi mikä sopisikaan teemaan paremmin kuin nämä söpöt Arabian tämän kesän Lähdetään lomalle -Muumiastiat! Saimme uutuusastiaston lautasen ja mukin blogin kautta Ihanaiset-verkkokaupasta, ja halusimme Ihanaisten kanssa arpoa yhden uutuusmukin myös teidän kesken! Arvonnasta lisää postauksen lopussa, ja sen lisäksi jakoon myös alekoodi 😊!

Lähdetään lomalle 2

Arabia lähdetään lomalle muumimuki arvonta 2

Lähdetään lomalle 1

Arabian kesän 2018 Muumiuutuudet aloittavat kuuden Muumi-sesonkiastioiden sarjan. Herttainen kuvitus on peräisin Tove Janssonin muumisarjakuvasta Yksinäinen saari. Astiaston kuvituksessa muumiperhe valmistautuu kesäretkeään varten. Aivan ihana odottavainen lomatunnelma – vähän kuin meilläkin nyt 😊! Liikkeelle ollaan lähdetty kesäisten herkkujen myötä kuten kuvista näkyy 😊!

Lähdetään lomalle 4

Arabia lähdetään lomalle muumimuki arvonta 1

Päätimme Ihanaisten kanssa juhlistaa alkavaa kesää laittamalla myös arvontaan yhden tällaisen kesän Lähdetään lomalle -Muumimukiuutuuden 😊! Arvonta on käynnissä niin täällä blogissa kuin Instagramissa ja Facebookissakin. Instassa ja Facebookissa osallistumisohjeet erikseen, mutta täällä blogin puolella voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen viimeistään torstaina 7.6.2018. Voit kertoa kommentissasi vaikkapa mikä on oma lempparisi muumimukeista 😊! Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti arvonnan päätyttyä.

Lisäksi Ihanaiset halusi tarjota myös alekoodin: koodilla Marialla saat 10 % alennuksen Ihanaiset-verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin, ja alekoodi on voimassa 31.7.2018 saakka. Valikoimasta löytyy Muumien lisäksi vaikka mitä ihanaa niin lapsille kuin aikuisillekin 😊!

Ihanaa alkavaa kesäkuuta kaikille 😊!

Edit. Arvonta on päättynyt, lämmin kiitos kaikille osallistujille 😊! Arvonnan voittaja löytyi Instagramista nimellä jessu881.

 1. Muumimukeja löytyy jonkun verran omastakin takaa, mutta mitään erityistä suosikkia ei ole niistä noussut esiin.

  Erityisesti olen ihastunut viime vuosien muumimukien designiin, joten lemppariksi nousee tämä ”lähdetään lomalle”- muki.

  Rentouttavaa loman alkua!

 2. Oi ihana arvonta, itseltäni löytyy monenmoista muumimukia ja kippoa, lemppari on varmaan vihreä tiuhti ja viuhti muki, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista 🙂 Mukana!

 3. Itsellenikin noita muumimukeja on jonkinverran kaapissa, mutta niistä ei ole noussut mitään erityistä suosikkia.

  Tykkään enemmän noista uusista suunnitteluista ja tuo ”lähdetään lomalle” miellyttää eniten silmää, joten vastaan lempparikseni sen 🙂

 4. Hööh, oon jo 2 kommenttia yrittänyt lähettää, toivottavasti nyt toimisi.

  Lähdetään lomalle- muki on lemppariuutuus, vaikka en sitä (vielä) omistakaan.

 5. Hiljattain etsin täydellistä yo-lahjaa ja päädyin juurikin tähän Lähdetään lomalle – siinä on siis niin hyvä ja positiivinen tunnelma. Mutta yleisesti tykkään kaikista Muumimukeista.
  Ihana olisi saada tämä kahvikupiksi omaankin kaappiin <3 🙂

  Kiitos alekoodista ja hyvää kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *