Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kuulumiset | raskaus

Meidän kesäkuu

kesäkuu 26, 2018
Meidän kesäkuu

Ensinnäkin pahoitteluni: kommentoinnin kanssa on nimittäin ollut pahasti ongelmia ja vasta tänä aamuna pitkän selvittelyn jälkeen pääsin kärryille mistä on kyse ja sain kaivettua ja julkaistua (toivottavasti kaikki) jätetyt vanhat kommentit! Tämä on ollut tosi harmillinen juttu, muun muassa arvontoihin osallistumista ajatellen, mutta nyt vihdoin asian pitäisi olla kunnossa! Onneksi arvonnoissa on sentään ollut blogin lisäksi muitakin kanavia joissa on voinut osallistua. Nythän vielä on käynnissä Oot niin ihana -vauvakirjan arvonta tässä postauksessa, joten siihen on mahdollista vielä osallistua nyt kun kommentointi taas toimii 😊. Aiemminkin on aina ollut niin että minun tulee hyväksyä ja julkaista kaikki saapuneet kommentit, mutta ongelma oli tosiaan siinä ettei niitä jostain kumman syystä tullut lainkaan perille asti hyväksyttäväksi. Onneksi eivät kuitenkaan olleet kokonaan kadonneet vaan pitkän selvittelyn jälkeen löytyivät. Eli, tiivistettynä vielä että kommentoinnin pitäisi taas onneksi toimia, ja pahoitteluni vielä kerran ❤️! Mutta nyt siis postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli siihen mitä meidän kesäkuu onkaan pitänyt sisällään!

Kesäkuu onkin hujahtanut nopeasti, varsin kivoissa merkeissä!

Alppiruusupuisto 6

Alppiruusupuisto 9

Alppiruusupuisto 2

Alppiruusupuisto 8

Alppiruusupuisto 1

Alppiruusupuisto 5

Kesäkuu alkoi 10-vuotiskihlapäivämme merkeissä ❤️. Kuun mittaan masu on kasvanut kovasti, mutta onneksi vointi on ollut hyvä niin on jaksanut touhuta 😊! Blogikin muuten tuli täyttäneeksi vuoden tässä kesäkuun aikana, ja olen tosiaan järkkäillyt muutamia erilaisia arvontoja teille vähän niin kuin blogin synttäreiden kunniaksi 😊. Onneksi blogin kommentointiongelmakin viimein ratkesi, tämä oli kyllä niin harmillinen juttu kun käytännössä blogin kautta ei sitten kuitenkaan pystynytkään osallistumaan arvontoihin. Mutta nyt kun siis kommentit tulevat jälleen perille (hyväksymiseni jälkeen) niin tosiaan uusimpaan Oot niin ihana -vauvakirjan arvontaan on vielä mahdollista osallistua sunnuntaihin asti, ja vielä on tällä viikolla myöhemminkin luvassa jotain kesäistä kivaa 😊!

seurasaari 3

orava

seurasaari 4

seurasaari 1

On ollut kyllä mukavaa kun tässä kesäkuun aikana on ollut niin kesäisiä säitä. Tämän myötä ollaankin ulkoiltu paljon ja olen kyllä nauttinut täysin siemauksin niin päiväretkistämme kuin ihan arkisemmistakin ulkoiluista ja kävelylenkeistä 😊! Tässä postauksessa mainitsin joitakin kesäisiä retkikohdetoiveitamme joista suureksi iloksi jo nyt kesäkuun aikana tulikin toteutettua monta: Laajasalo kivoine luontoreitteineen, Korkeasaari, Alppiruusupuisto, Seurasaari pariinkin otteeseen sekä Haltialan kotieläintila. Ehdimme nähdä myös ystäviä ja perheaikaa noin muutenkin oli tavallista enemmän kun omat työni loppuivat kuun vaihteessa.

Laajasalo

Myös vauvaa varten valmistelu eteni ja nyt alkaakin olla asiat jo ihan hyvällä mallilla muun muassa tarvittavien hankintojen suhteen. Pari isompaakin vauvahankintaa tuli tehtyä, mutta näistä vielä lisää sitten jossain vaiheessa myöhemmin!

Tahvonlahdenniemi

Nyt sitten vain kohti heinäkuuta 😊! Heinäkuulle on tiedossa ainakin rentoilua, toivottavasti myös retkeilyä ja ulkoilua mahdollisimman paljon, ja sitten ainakin viimeistään loppukuusta myös vauvanvaatteiden pesua ja vauvatarvikkeiden valmiiksi laittoa. Kolmisen viikkoa vielä äitiysloman alkuun! Voi että, viikot vierivät kyllä melkoista tahtia ja laskettu aika vain lähenee lähenemistään – niin jännää ❤️!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *