Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kivaa lapsille | kuulumiset | lastenkirjat | taaperon touhut

Taaperotiistai

marraskuu 4, 2017
Taaperotiista Forum Tatu ja Patu

Tiistaina meillä oli mukavaa tekemistä kun suuntasimme kauppakeskus Forumiin kiertueen viimeiseen Taaperotiistai -tapahtumaan. Taaperotiistai on pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa kiertävä tapahtuma joka tarjoaa vinkkejä lapsiperheen arkeen, alennuskuponkeja ja kilpailuja eri näytteilleasettajien myötä, sekä tietysti kivaa puuhaa lapsille!

Tyttö oli sen verran innoissaan kaikesta jännästä näkemästään ettei tämä äiti tosin pahemmin ehtinyt vinkkeihin keskittyä paikasta toiseen touhottavan taaperon kaitsemisen ohessa. Mutta pääasia olikin että tytöllä oli kivaa 😊!

Taaperotiistai Forum 1

Taaperotiistai Forum 2

Päiväkoti Touhulan pisteellä tyttö ihmetteli isoa rengasta eli hulavannetta ja ilahtui kovin saamastaan ilmapallosta.

Taaperotiistai Forum 4

Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätin luona puolestaan taapero ehti rohmuta kaikki pisteellä esillä olleet pinssit itselleen ja asetteli niitä kauniiseen riviin – yksi kotiin lähtevä pinssi ei nimittäin meinannut riittää 😀. Tästä aiheutunut pieni harmi kuitenkin unohtui saman tien kun esille tulivat Pikkujätti -maskotit Lenni ja Lilli! Taapero hihkui innoissaan koijjat!!!, mutta sen verran jännitti ettei ihan syliin tai halimaan asti uskaltautunut 😊. Voi kuinka tytön silmistä paistoikin ilo – eipä hän aikaisemmin ollut vielä tuollaisia isoja otuksia tavannutkaan 😊.

Taaperotiistai Forum 6

Käteviä nimitarroja valmistavan Tarramonsterin pisteeltä taaperon matkaan lähti potkuauto, ja parhaimmillaan (tai pahimmillaan 😀) hänellä oli kolme pisteiltä raahattua autoa keskellä käytävää kumollaan – tyttö kun on erikoistunut nimenomaan renkaiden pyörittelyyn. Siinä oli taas pienen neuvottelun – tai siis lattialle vetelöitymisen – aika taaperon kanssa ennen kuin päästiin autoista eroon ja äiti onnistui palauttamaan ne takaisin parkkeihinsa 😀.

Taaperotiistai Forum Organix

Seuraavana vuorossa näytteilleasettajista oli Organix, jossa tyttökin malttoi ihme kyllä maistella luonnonmukaisia uutuussoseita. Olivatkin muuten tosi hyviä – tuli nimittäin itsekin vähän maisteltua 😊! Nämä terveelliset välipalat kelpaisivat kyllä itsellekin peremmin kuin hyvin. Joukossa näytti olevan monenlaisia mielenkiintoisia makuyhdistelmiä joita pitääkin testailla!

Taaperotiistai Forum Tatu Patu 3

Taaperotiistai Forum Tatu Patu 4

Tämän jälkeen tyttö riemastui ja silmät innosta tuikkien viiletti Tatun ja Patun luo! Voi kuinka jännää olikin nähdä suuren suuret Tatu ja Patu 😊. Kesällä tyttö nimittäin ihastui Mummula -reissullamme serkkujen Tatu ja Patu -kirjaan, ja hahmot vaikuttivat muistuvan nyt heti mieleen. Outolasta kotoisin olevien Tatun ja Patun touhuja seuraillen viihdyimmekin pitkän tovin, ja olipa lapsille hassuttelevien hahmojen lisäksi myös pieni satutuokio.

Taaperotiistai Forum Tatu Patu 2

Tänä vuonna sarjaan on ilmestynyt uutuuskirja nimeltä Tatun ja Patun ällistyttävä satukirja, jossa meno on Tatun ja Patun tapaan hulvattoman hassua. Heh, meillä tyttö tutkii juuri parhaillaan saamaansa kirjaa sohvalla isänsä kanssa kun tätä tässä kirjoittelen – kuuluu vain Patu Tatu Patu Tatu Patu Tatu 😀. Vaikkei itse juttuja vielä niin ymmärräkään niin hahmot itsessään vaikuttavat ainakin kiehtovan kovasti 😀. Höpötteli niistä illalla nukkumaan käydessäänkin Taaperotiistai -päivän jälkeen!

Taaperotiistai Forum Tatu Patu

Kierroksen varrelta löytyi lisäksi Sea Life ja Aku Ankka -pisteet. Sea Lifen pisteeltä saadut alennusliput olivatkin oikein mieluisa juttu sillä meidän on jo pidemmän aikaa ollut tarkoitus mennä vihdoin tytönkin kanssa käymään siellä – nyt siis lähiaikoina sinne ehdottomasti, kivaa 😊!

Heh, pienoista hankaluutta tuotti saada tyttö takaisin rattaisiinsa kun kotiinlähdön aika koitti, mutta vaikka hän olisikin vielä mielellään jatkanut Taaperotiistai -touhuja niin uni tulla tupsahtikin saman tien lähijunaan päästyämme. Viime aikoina hän ei ole läheskään joka päivä päiväunia enää nukkunutkaan, mutta sen verran paljon pieni Taaperotiistaissa touhotti etten ihmettele 😊.

Yhteistyössä Taaperotiistai

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *