Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kivaa lapsille | kuulumiset

Terveisiä lomamatkalta!

helmikuu 27, 2018
lanzarote puerto del carmen beach

Niin siinä sitten yllättäen kävikin että vietimme talviloman lomamatkan merkeissä – tytön ihan ensimmäinen ulkomaanmatka!

Sopivia lomakohteita kohtuulliseen hintaan oli aika niukalti tarjolla siinä vaiheessa kun matkalle lähtöä ylipäätään aloimme suunnitella vain vähän ennen alkavaa lomaa. Näytti jo siltä että taitaisi olla parempi lähteä vasta joskus myöhemmin keväällä jos kerran ylipäätään oltiin lähdössä. Loman järjestäminen myöhemmälle keväälle on kuitenkin aika hankala juttu, mutta sitten sattuikin iloksemme löytymään meille sopiva matka Lanzarotelle nyt talvilomaksi.

puerto del carmen beach

Matkassa kanssamme oli myös mieheni äiti eli tytön mummu. Lanzarotella emme olleet koskaan aiemmin käyneet, mutta sen sijaan Gran Canarialle teimme mieheni kanssa ihan ensimmäisen yhteisen ulkomaanmatkan reilu 12 vuotta sitten – hui, siitäkin jo niin pitkä aika 😊! Heh, lomaa edeltävät päivät olivat aika hektisiä kun matkalle lähtö tuli niin yllättäen. Tytölle piti hommata muun muassa passi pikatoimituksena kun ei hänellä vielä sellaista ollut, ja melkoinen määrä muutakin järjesteltävää ja mietittävää oli kun kuitenkin ihan ensimmäistä kertaa lapsen kanssa olimme lähdössä.

Ennen tytön syntymää matkustelimme mieheni kanssa enemmänkin, ja tosiaan asuimmekin ulkomailla kolme vuotta kuten tässä postauksessa kirjoittelin, mutta tytön syntymän jälkeen emme olleet vielä uskaltautuneet mihinkään matkalle. Vauva-aikana lentomatkustus ei olisi tullut kuulonkaan kun pieni ei viihtynyt yhtään – siis oikeasti yhtään – paikallaan ja oli muutenkin varsin työläs viihdytettävä, lievästi sanottuna 😀. Hän kun ei ole koskaan ollut sellainen että tykkäisi katsella ja ihmetellä maailmaa kaikessa rauhassa esim. sylissä istuskellen.

lanzarote rannalla

Nyt vasta ihan ensimmäistä kertaa tosissamme ajattelimme että josko sitä nyt jo voisi uskaltautua johonkin etelän lomalle kun tyttö on rauhoittunut aika paljonkin ja viihtyy nykyään pidempiä toveja kerrallaan jonkun puuhan parissa. Heh, Kanarialle tuo kuuden tunnin lentomatka ei tietysti ollut mikään helpoin valinta ensilennoksi! Ajattelinkin kirjoitella vielä ihan oman postauksensa siitä miten lennot lopulta sujuivatkaan touhukkaan taaperon kanssa 😊. Myös muista lomakuulumisista on tarkoitus kirjoittaa erikseen kunhan ehdin käydä enemmän kuvia läpi – nyt ajattelin tulla vaan moikkaamaan että täällä ollaan jälleen 😊! Sen verran totean että meillä oli ihan tosi mukava loma kaikin puolin 😊! Tyttö innostui uimisesta oikein toden teolla: aina heti kun tulimme merestä tai uima-altaalta ja saimme käytyä suihkussa ja vaihdettua kuivat vaatteet päälle, oli tyttö jo lähdössä uudestaan uimaan 😀. Kiitokset vielä mummulle mitä parhaimmasta matkaseurasta ja kaikesta muustakin ❤️. Ai että, kyllä näissä maisemissa olisi voinut viettää tovin pidempäänkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *