Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kuulumiset | lastentarvikkeet | lelut | taaperon touhut | tytön suosikit

Vesileikkejä ja kylpyleluvinkki

heinäkuu 18, 2017

Viime päiviin on mahtunut niin lämmintä ja aurinkoista kuin sateista ja viileää säätä. Säästä riippumatta tällä hetkellä tyttöä vaikuttaa kiinnostavan eniten vesileikit; jos vain vettä on näkyvissä sen kanssa pitäisi päästä puljaamaan ilman aikarajoitteita. Tämän vesi-innostuksensa myötä hän myös oppi hiljattain sanomaan ttä tarkoittaen juurikin vettä.

uimaallas2

Tyttö pääsi viikonloppuna kokeilemaan uima-allasta ja sekös olikin kivaa 😊. Hän suhtautuu innostuksestaan huolimatta hieman varovaisesti veteen ja uskalsi käydä istumaan altaaseen vasta pitkän harkinnan jälkeen.

Veden lisäksi toinen tytön viimeaikainen kiinnostuksen kohde on ankat. Kaakatus on melkoista aina kun tyttö näkee jossain ankan tai jonkin edes hieman ankkaa muistuttavan otuksen 😀. Usein hän oikein pyytää tietokoneelle ja haluaa katsella youtubesta erilaisia ankkavideoita 😀.

uimaaltaalla

Ankoista puheen ollen itse olen yrittänyt tuloksetta etsiskellä tytölle sellaisia kylpyleluja joissa ei ole reikiä. En nimittäin kertakaikkiaan ymmärrä miksi ihmeessä kylpyleluissa on reiät jolloin sisälle pääsee vettä jota ei millään meinaa saada kokonaan pois ja näin ollen vesi jää limettymään lelun sisälle! Saa selittää jos joku tietää 😀. Lelun vinkuminen ei riitä minulle perusteluksi 😀. Tokihan kylpyleluina voi käyttää joitain ihan tavallisia muovisia leluja joissa ei ole reikiä ja niin me olemme tähän asti tehneetkin kun kerran varsinaiset ovat niin epäsopivia tarkoitukseensa, mutta mummulastapa löytyikin kovasta muovista valmistettu keltainen umpinainen kylpyankka 😊. Ajattelin jo että joskus ennen osattiin näemmä valmistaa kylpyleluja, mutta mummupa toikin tytölle vielä ihan uuden samanlaisen punaisen ankan! Vinkkinä siis että kuvissa näkyvät ankat ovat Plaston valmistamia kylpyankkoja jos joku muukin saattuu kaipailemaan umpinaisia kylpyleluja 😊. Ja kommentteihin saa laittaa vinkkiä jos tiedätte muitakin umpinaisia kylpyleluja!

Tyttö oli ankoista varsin ilahtunut ja ankat pääsivät toki myös uima-altaaseen mukaan. Vielä allasleikkien jälkeenkin ankat olivat tiiviisti tytön kädessä tuntikausia 😊.

uimaallas1

Viileämmällä kelillä sateen jälkeen puolestaan sadevesiastiat ovat kiehtoneet tyttöä ja niihin on täytynyt päästä käsiksi vaikka sitten marjapensaiden välistä pienestä raosta livahtaen 😊.

vesisaavi
vesisaavi2
ulkona2

Voihan rakas pieni tyttöseni ❤️. Tykkään muuten tosi paljon tuosta piposta jonka kummitäti ompeli tytölle – niin söpö mielestäni 😊.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *