Marialla

Hyvän mielen perheblogi
lastentarvikkeet | lelut | muumit | taaperon touhut | tytön suosikit

Muumitalo

syyskuu 8, 2017

Niinhän siinä sitten kävi että päätimme antaa tytölle alun perin 2-vuotissynttärilahjaksi hankitun muumitalon jo etukäteen kun tyttö on ollut niin innostunut niin muumeista kuin nukkekotileikeistä pitkin kesää, kuten Parhaat leikit -postauksessa kerroinkin.

muumitalo1

Jo kesän reissujen aikana taapero teki tuttavuutta niin mummulassa kuin mummin ja ukin luona asustelevan muumilaakson väen kanssa, ja kiintyi muumileikkeihin kovasti. Niinpä olikin kivaa kun myös kotiin ilmestyi muumitalo asukkaineen 😊.

muumitalo5

Muutaman viikon on muumitalo asukkaineen ehtinyt olla jo tytön leikeissä mukana – ja päivittäin onkin ❤️. Välillä muumitalossa näyttää majoittuvan vaikka mitä muutakin väkeä, tosin neidin hermot tuppaavat mennä kun osa otuksista on niin suuria etteivät meinaa kunnolla mahtua kulkemaan talon ovista ja ikkunoista 😀.

muumitalo6

Muumien keinu tuntuu olevan tytön ihan ehdoton suosikki: monta kertaa päivässä täytyy laittaa muumeja keinumaan kukin vuorollaan samalla toistellen kiikaa kiikaa ❤️.

muumitalo8

On kyllä herttainen klassikkolelu tämä muumitalo, mutta mielestäni saisi olla suurempi ja vankkarakenteisempi. Pienen taaperon leikeissä ainakin näyttää vähän kömpelöltä kun tarvikkeet eivät oikein meinaa pysyä kunnolla pystyssä ja muutenkin kaikki on niin pientä. Lisäksi osat tuntuvat menevän melko helposti rikki. Tämä ei tunnu kuitenkaan taaperon menoa juuri haittaavan aina satunnaisia hermostumisia lukuun ottamatta 😀.

muumitalo7

Pieni muumityttöni ❤️. Tv-sarjasta tytölle on muodostunut selkeitä suosikkijaksoja, ja usein muumeja katsottuaan hän pyytää talon, eli aton kuten hän itse sanoo, muumeineen esille ja uppoutuu mielikuvituksen maailmaan 😊. Ja äiti katselee ihastellen viereistä kuinka suloisia leikkejä pienellä onkaan ❤️.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *