Marialla

Hyvän mielen perheblogi
kivaa lapsille | lastentarvikkeet | lelut

Schleich Wild Life -joulukalenteri + ARVONTA

marraskuu 11, 2017
Schleich joulukalenteri arvonta

Meillä kaksivuotias on ollut kiinnostunut erityisesti villieläimistä jo pidemmän aikaa. Villieläimet seikkailevat hänen leikeissään päivittäin, ja muun muassa kaikki kissaeläimet tuntuvat kiehtovan häntä kovasti. Hänen leikeissään nämä eläimet käyttäytyvät lempeästi ja ovat sulassa sovussa keskenään. Isot eläimet ovat usein isä-hahmoja ja juttelevat matalalla äänellä, keskikokoiset ovat äitejä ja pienikokoisilla eläimillä tuntuu olevan sama nimi kuin tytöllä itsellään ❤️😊. Jonkin verran meillä erilaisia eläinhahmoja asusteleekin (esimerkiksi Duploja), mutta jo pidemmän aikaa olen ihaillut aidonnäköisiä Schleich -hahmoja joita meillä ei vielä entuudestaan ole. Kun näin tämänvuotisen Schleich Wild Life -joulukalenterin ajattelin että tämähän voisi olla tytölle oikein kiva!

Schleich joulukalenteri arvonta blogi

Lelu- ja lastentarvikeliike Partanen tarjosi mieluisan yhteistyömahdollisuuden jossa saimme tyttärelle tämän upean Schleich Wild Life -joulukalenterin, ja samalla saan arpoa myös yhden teille 😊! Arvonta on tällä kertaa pelkästään Instagram -tilini (@mattssonmarian) puolella ja osallistumisohjeet löytyvät sieltä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.11.2017 saakka.

Tämä onkin nyt tytön ensimmäinen joulu kun hän saa kuvakalenterin lisäksi toisenlaisenkin joulukalenterin 😊. Kahtena aikasempana joulunaan hänellä on ollut kuvakalenteri, joskin ensimmäisenä jouluna hän ei siitä juuri mitään vielä ymmärtänyt ❤️. Nyt kun kaikkien luukkujen availu on muutenkin kiva juttu niin luulen että tyttö tulee olemaan varsin mielissään! Wild Life -kalenteriin sisältyy tarina jossa pieni simpanssi löytöretkeilee halki trooppisen viidakon. Luukuista paljastuu villieläinten lisäksi myös esimerkiksi hedelmiä, kasveja ja muita tarvikkeita. Kalenterihan on tarkoitettu alkaen viisivuotiaille, mutta meillä kaksivuotias on tottunut leikkimään jo ihan pienilläkin leluilla kun ei ole koskaan ollut taipuvainen laittamaan mitään sellaista suuhun. On nimittäin luonteeltaan aika varovainen muutenkin.

Lelu- ja lastentarvikeliike Partaselta löytyy Schleich -joulukalentereiden lisäksi kattava valikoima Schleich -hahmoja – kaikki Schleich -tuotteet löytyvät täältä. Verkkokaupan lisäksi heillä on myös myymälä Kuopiossa. Tytölle olen aiemminkin tilannut Partaselta joitain leluja ja kivana extrana tilauksissa on se että tuotteilla on ilmainen lahjapaketointi! Niinpä on helppoa tilata lahjat suoraan paketoituna 😊!

Joulukuuta odotellessa – klikatkaahan itsenne siis tänne jos haluatte osallistua Schleich Wild Life -joulukalenterin arvontaan 😊!

Huomiseksi haluan toivottaa mitä parhainta isänpäivää kaikille isille 😊!

Yhteistyössä Lelu- ja lastentarvikeliike Partanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *