Marialla

Hyvän mielen perheblogi
lastentarvikkeet | lelut | taaperon touhut | tytön suosikit

Tytön suosikkilelut

elokuu 20, 2017

Ei ole vaikeaa nimetä tytön tämänhetkisiä suosikkileluja; ne ovat Kirahvi ja Leijona. Tytöllä on muitakin lelulemppareita, mutta kaikkein useimmiten juurikin tämä kolmikko nähdään yhdessä:

leijonajakirahvi1

Kolmikko seikkailee yhdessä niin sisä- kuin ulkoleikeissä, päivällä ja yöllä 😊. Välillä yhteiselo on niin tiivistä ettei edes paidan pukeminen tai käsien pesu onnistu ilman lohdutonta itkua jos joutuu hetkeksi luopumaan kirahvista ja leijonasta.

rennosti
Tämä tyttökin osaa edes välillä ottaa ihan rennosti 😊.

Toisaalta tyttö tuntuu ymmärtävän että esimerkiksi paidan hihaa vedettäessä tärkeitä ystäviä ei joudu luovuttamaan pois kädestä pitkäksi aikaa, mutta siitä huolimatta tuo pari sekuntia on hänelle joskus liian pitkä aika. Järkytyksestä toipuminen saattaa kestää minuuttejakin vaikka ystävykset ovat jo jälleen onnellisesti yhdessä.

pihassa2

Yllä oleva kuva on taannoiselta reissulta mummin ja ukin luona – kirahvi ja leijona olivat olleet tytön käsissä koko muutaman tunnin matkan, matkan jälkeiset päiväunet ja vielä sitten päiväunien jälkeenkin pitkän aikaa pihalla ulkoillessa ❤️.

keinu
vadelmapensaissa
raput

Näissä kuvissa puolestaan ystävykset seikkailevat mummulassa. Keskittymistä vaativissa tehtävissä – kuten rappujen kiipeäminen – kirahvista ja leijonasta pidetään kiinni vaan entistä tiukemmin 😊. Kirahvista ja leijonasta saa turvaa ❤️. Kolmikko nähtiin myös seikkailemassa mummulan vadelmapuskien seassa 😊.

Harvassa ovat ne kerrat kun tyttö luopuu kirahvista ja leijonasta saadakseen jotain muuta käsiinsä: edellisessä postauksessa kerroin kuinka hapero ja kantarelli onnistuivat viemään kirahvin ja leijonan paikan 😀.

kirahvijaleijona

Tytön, kirahvin ja leijonan ystävyyssuhde on kehkeytynyt nyt tämän kesän aikana vaikkakin kirahvi ja leijona ovat asustelleet meillä jo 1-vuotissynttäreistä lähtien. Eläimet tulivat mukana Kiddieland Nooan Arkki -lelussa, jossa on mukana myös muita eläimiä. Kirahvista ja leijonasta tuli kuitenkin tytölle ne tärkeimmät ❤️.

Olisi mielenkiintoista kuulla millaisia kiintymyssuhteita muilla taaperoilla on 😊!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *