Marialla

Hyvän mielen perheblogi
lastenvaatteet

Uutta tyttären vaatekaappiin

maaliskuu 25, 2018
Gugguu ja Polarn O. Pyret kevät 2018

Tällä hetkellä tytöllä on ollut käytössä koon 98 vaatteita, mutta hän on sen verran pitkä että kevättä ja kesää ajatellen alkaa olla tarvetta hankkia jo seuraavan koon vaatteita.

Gugguu ja Polarn O. Pyret uutuuksia

Niinpä päädyin selailemaan hieman nettikauppojen valikoimaa, ja voin kun ihania värejä löytyikin sekä Gugguun että Polarn O. Pyretin valikoimista joista sitten päädyinkin tilaamaan muutamia juttuja.

Gugguu huppari

Gugguu kevät 2018

Viime kesä ainakin oli sen verran viileä kokonaisuudessaan että huppareille ja muille pitkähihaisille oli käyttöä päivittäin. Niinpä tilasin tytölle yhden lämpöisen hupparin Gugguulta ja lisäksi pari pitkähihaista eri sävyissä – toinen paksumpi collegepaita ja toinen ohuempi paita jossa kivat röyhelöt olkapäissä. Pitkähihaiset vaatteet toki myös suojaavat auringolta paremmin niin että tuskin ensi kesänäkään tulee loppujen lopuksi kovin paljoa lyhythihaisia vaatteita käytettyä.

Polarn. O Pyret ja Gugguu kevät 2018

kevätvaatteita

Polarn O. Pyretiltä meillä on koossa 98 samaiset raidalliset housut harmaa-valkoraidallisina, ja ne vaikuttavat niin mukavilta päällä että päädyin hankkimaan samat housut myös isommassa koossa tuollaisessa kauniissa korallisessa sävyssä. Hankin myös saman sarjan raitapaidan – molemmat ihanan pehmoista materiaalia 😊!

Polarn O. Pyret mekko kevät 2018

Sitten vielä yksi pitkähihainen mekko hauskalla painatuksella ja siihen sopivat leggingsit Polarn O. Pyretiltä.

Kaiken kaikkiaan mielestäni niin kauniita pehmeitä sävyjä, ja lisäksi kivasti yhdisteltävissä toisiinsa 😊. Näillä tulee varmasti olemaan myös verrattain pitkä käyttöikä kun esimerkiksi noista raitahousuista ja -paidasta voi kätevästi kääntää resoreita alussa. Kyllä lastenvaatteet vaan ovatkin kauniita 😊!

Samalla kertaa tuli muuten tehtyä myös ihan ensimmäiset pienet hankinnat vauvaa varten – siitä lisää omassa postauksessaan 😊!

    1. Lastenvaatteet ovat kyllä ihania! Ihastuin molempien merkkien kevään mallistosta löytyviin kauniisiin väreihin ihan täysin 😍.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *